Bu baþlýðý þu anda 56 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 55 ziyaretçi)
Siesta
Bu baþlýðý þu anda 56 kiþi okumaktadýr. (1 üye ve 55 ziyaretçi)
Siesta
Bilanço kötü geldi galiba. Kötü düþtü.
6dan alanlar kötünün üstüne oturdu
Bugün yurt içinde Uluslararasý Kredi Derecelendirme Kuruluþu Fitch’in piyasa kapanýþýndan sonra Türkiye Kredi Notu Deðerlendirmesi’ni yayýmlamasý beklenmektedir.
Foreks anketinde katýlýmcýlar, Türkiye’nin kredi notunun “B” olarak korunmasýný görünümün ise “pozitif” olarak yükseltilmesini öngörüyor.
Fitch Türkiye'nin kredi notunu yükseltti
Kredi derecelendirme kuruluþu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" seviyesinden "B+"ya yükseltti. Fitch, Türkiye'nin kredi görünümünü de "duraðan"dan "pozitif"e çevirdi.
Not artýrýmlarý sadece bankalara yaradý
Gri listeden çýkýþ için haziran ayý iþaret ediliyor.
Bizim tahtacýnýn kafa kýyak. Fýrsat bu fýrsat, bilanço gelince de basarsa þaþmam. (Ytd)
Bizim iyi aile çocuklarinin yine paralari bitti, metreslerinin masrafi artti tabi
Þu anda televizyonda enflasyon muhasebesinin detayý anlatýlýyor. 2023'e kadarki deðerlemenin vergisi alýnmayacak.
fakat sonra 3 aylýk ara dönemlerde tekrar tekrar enflasyon duzenlemesi yapilacak, ve bu farktan kaynaklanan kurumlar vergisi her ara dönemde ödenecekmis.
Satmadýðýn, tuttuðun varlýklara durduk yere vergi geliyor.
Akenerji özelinde bu vergi ne mertebede olur,bilemiyorum. Amortisman gideri artacak, borctan kaynakli kur zarari olacak. Ne kadar vergi yükü çýkacagini 15 mart gecesi degerlendirmemiz gerekecek.
Onlarýn dolarý varsa bizim Allahýmýz var diyor ya
Enflasyon kadar döviz de artýyor.
Ocak %6.70 , þubat %4.5...
3 aylikta en az %15 enflasyon cepte
Bizim varliklar diyelim ki amortismani vs. dusunce 26milyartl olarak gerceklesti. Bunun vergisi yok.
2024 , Ilk 3 ayda %15 enflasyonla varliklar 30milyara cikacak.
4milyar fiktif kar
400milyon dolar borcumuz var farzedelim. %2faiz, 30dan 33e artan bir kur olsa . 408milyondolar x 3tl kur zarari 1.2milyartl kur zarari
Geçmiþ dönem zararlari ne kadar yansiyacak. Onu bilemiyorum.
Durduk yere vergi mi ödeyecegiz, bilemiyorum
Kaldý 28 saat.
Anlýk fiyat : 5,75 + % 7,68
Max : 5,87 yi gördü.
Du bakalým ne olacak ?
Mike bey ne der acaba ?
Yer Ýmleri