Direç olarak neresi gözüküyor arkadaþlar. 23.80 den geri döner diyenler var. düzeltme gelir mi. nerden satalým. teknik anlayanlar yazsýn lütfen ters köþe olmayalým
Senin seviyen bu kadar zaten. Ben Temmuz 2022'de 2'den aldým Kasým 2022'de 6.5'dan sattým. Ýsteyen Temmuz 2022'den sonra yazdýklarýma bakabilir...
Mart ortasýnda 5.60'dan aldým 15 gün sonra 12'den sattým. Bana yeter...
Senin gibi 10-15 yýldýr boþ boþ her gün saçma sapan yazmýyorum. Giren kime girmiþ, okuyan anlar...
Paylaþtýðým aylýk grafikte seviyeler var. Görünen köy kýlavuz istemez...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Bu da lalenin cevabý:
Bunu da 264. sayfada okuyabilirsiniz...Ben bir vaka ile karþý karþýya geldiðimde kendime hemen þu 14 soruyu sorarým. Kaçta, hangi, ne ile, niçin, nolmuþ, kimi, nerede, nasýl, ne zaman, kimden, neyi, ne belli, neye, kim?
Hesap uzmanýmýz birdi, iki oldu
Vatana millete hayýrlý uðurlu olsun
Uzun lafýn kýsasý bu lale dýþýnda buradaki herkese saygým var. Temmuz 2022'den beri bu lalenin yazdýðý veya paylaþtýðý tek olumlu bir mesaj, bir hedef, bir analiz görmedim. Laf ola beri geleden ibaret boþ laflar. Benim yazdýklarým sayfalarýn geçmiþinde var. Ýsteyen geriye doðru okur, kendi kararýný verir...
Herkese bol kazançlar, sevgiler, saygýlar...
Son düzenleme : Chetuo; 16-04-2024 saat: 18:47.
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Fiyat hedefi vermek olarak algýlanmasin, yatirim tavsiyesi deðildir :
5 liradan 20liraya giden bir kaðýt müþterilere pahali gelebilir.
Ama 30'a çýkarýp oradan 20ye indirirse fiyat ucuz algýsý oluþur.
Sonra da onlari dökmek için 15e basarsýn.
Baktin dökeyim derken malý sana yýktýlar
O zaman 30 60 90 üçgenini görürüz.
Iþte o gün elini sallasan,grafiðin sinüsünü kosinüsünü fibonaccisini hesaplayan üstadlara çarpar
Yer Ýmleri