teknik sevenler vardir
Diyelim ki, farz edelim 5.35ten baslayan tavan serisi 28.50de son buldu
(Nerede duracagini bilemem, ytd)
Bu senaryoda fibonacci severler diyecek ki
Ilk destek 20
Ikinci destek 17
En baba destek 14
Geri donüþlerde ellerindeki mali buralarda yedirmdye calisacaklar.
Yani teknikciler icin 14tl dip olur buradan dönerse
Ben teknikci falan degilim.
Tekrar yazalim, nereden donecek nerede duracak bunu biz bilemeyiz
Ama bu forumda, twitterda orada burada onüne gelen Akenerji grafigi paylasmaya baslayacsk. Illa ki yoðun bir pazarlama faaliyeti olacak
Nasýl boklayacaðýný þaþýrdý Erzin fayýna manzaralý elektrik üretim santrali dedi. Ege Denizi'nde milyonlarca yýldýr aktif olan volkan var. Ege'nin saðý ve solu deprem bölgesi. O halde diyelim ki, Aliaða yarýmadasýna geçmiþ olsun. Karadeniz'deki oksijen seviyesi kritik eþiðin altýna indi mesela. Karadeniz'in bütün çevresi itibariyle patlamasý ve sularýn 60km kadar bütün çevresince daðýlmasý lazým. Þimdiden diyelim ki bu bölgedeki þirketler öyle böyle negatif.
Bakýþ açýsý kaðýt 1.50-1.60 iken de aynýydý. 6.50 olduðunda da aynýydý. 4.50 olunca da aynýydý, þimdi de ayný. Tahtacýyla iki vardýr, patronla iþi vardýr, falan filan biz ne bilelim. Sürekli kötülemek akýl kârý deðildi. Duran varlýðýnýn aslýnda ne kadar olduðunu senden benden daha iyi biliyor bakma bokladýðýna. Buraya tek baþýna çýkmýþ Don Kiþot'luk yapýyor diye karþýsýna çýkan üç beþ kiþiydi. Biri daha katýldý.
O patrona selamlarýmýzý iletin. Yatýrýmcý Ýliþkileri'ndeki ablaya. Ne zaman arasak uzun uzun konuþsak tahta yukarýya zýpladý ne hikmetse.
Alark konusuna da girmiþ. Alark'ýn patron paylý hisse satacaðý aylar öncesinden biliniyordu. Bu konu yönetim kurulu toplantýsýnda gündeme geldi zaten. Amaç %38-40 oranýna yaklaþmak. Sana bunu üfüren yoksa ben söyleyeyim.
Yer Ýmleri