Mesela devlet bunlarla enka benzeri 15-20yillik garantili alim sozlesmesi imzalasaydi paraya para demeyeceklerdi.
Mesela devlet bunlarla enka benzeri 15-20yillik garantili alim sozlesmesi imzalasaydi paraya para demeyeceklerdi.
Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Ýlkeleri ve Tebliðleri gereðince, Þirketimizin 3 Mayýs 2024 tarihinde yapýlacak 2023 yýlýna ait Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda görüþülecek konular ile ilgili olarak açýklanmasý gereken bilgi, belge ve raporlar, iliþikte ve Þirketimiz internet sitesinde Yatýrýmcý Ýliþkileri bölümünde ilan edilen "Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný"nda yatýrýmcýlarýmýzýn bilgisine sunulmuþ olup, açýklanan bilgilerde deðiþiklik olmasý halinde bilgilendirme notlarýnda gerekli güncellemeler yapýlacaktýr.
Genel kurula kimler geliyor?
Menü oldukça zengin :
Çay , kahve , hatta susamlý simit bile veriyorlar.
Tavsiyem, kahvaltinizi edin, çýkýn.
Içerde körler saðýrlar birbirini aðýrlayacak
Mevzu burada duðümleniyor:
Niyetleri beklentileri neymiþ,sorgulamakta fayda var
14 - Türk Ticaret Kanunu'nun 505. maddesine istinaden; Sermaye Piyasasý Kanunu, Türk Ticaret Kanunu ve yürürlükteki sair mevzuat hükümleri çerçevesinde borçlanma araçlarýnýn ihraç edilmesi, ihraçla ilgili diðer tüm konularýn belirlenmesi ve ihraç iþlemlerinin gerçekleþtirilmesi için Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi,
teknikcileri aldý bir telaþ
Fibonacci desteðine geldi deyip yüklü alsak mý?
Aþaðýda GAP var deyip uzak mý dursak?
Þaka maka 7'ye inmesini bekleyenler bile var.
Hepsini yazýn, 3 vakte kadar hangisi tutarsa çýkýn, " ben bilmiþtim" diye bas bas baðýrýn.
Yatýrým tavsiyesi degildir
Hor görme Teknikçi kardeþleri..
Teknikçilik, geçmiþe bakýp geleceði tahmin edebilme sanatýdýr. (ne zaman sanat olduysa !)
Aynen doktorlar gibi.. Kaliteli ülkelerde "Malpractice" davalarý, hepsini ayný kalitede olmadýðýný gösteriyor.
Resmi önümüze koyar, tecrübemize binaen çiziktiririz ve üfürürüz..
Kimi güzel üfürür, kimisi tükrük saçar, ortalýðý batýrýr.. Bunu yapmak herkesin Hakkýdýr. Hor görmiyelim.
Neticede para falan da istemiyoruz.
Ýþte resim..
Geçmiþi orada..
Ne zaman ayaklanmýþ.. daha sonra ciddi bir "Refractory period" a ihtiyaç göstermiþ..
Çook normal yane..
Þimdi, tahminler pardon üfürmem gelsin..
En az 1 sene ve 7 diyeni haklý buluyorum.
Tam karar için önce bir dip ve tepki ile üst kanalý koysun..
Yanee çooook erken aslýnda..
Izmirli hocam siz yine genel resme bakýyorsunuz.
Baþkasý olsa 28'den geri dönüþte 26destek 23 kuvvetli destek diye olmayan seviyeleri destek diye üfürürdü. Dikkat ettim, twitterda kimse destek pivot seviyesi falan ilan etmedi.
Köpeksiz köyde. Grafiði istediði gibi çizecek. Þuraya bir destek seviyesi koyalim, burasi direnç olarak çalýþmiþ olsun...
7tl bana hayal gibi geliyor.
O kadar gap kadý kýzýnda da olur
Toplantý tutanaklarý yayýnlandý. Merak ettiðim 3 konu vardý:
ilki kemah hes. Tcdd 'nin hala bir calismasi olmadigini ogrendik.
Ikinci konu, Khabat-Irak'tan bize ne katký geldigi idi. Onu maalesef soran olmamýþ.
Üçüncü konu, hasan aksu'nun 28 liradan satýp satmadýðý idi ;) satmamis, hala 300bin lotu var. bu adamdaki inat katýrda yok :)
Yer Ýmleri