Hataylý Shitesta...
Dolandýracak kimse de kalmamýþ burada sana...
Hataylý Shitesta...
Dolandýracak kimse de kalmamýþ burada sana...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlýðý ile Dýþiþleri Bakanlýðý, ABD’li muhataplarýyla görüþmeler gerçekleþtirdi. Görüþmelerden Rus Gazprombank’ýn ABD yaptýrým listesine alýnmasýnýn ardýndan Türkiye’nin muafiyet talebi ile ilgili olumlu bir sonuç çýktý.*Görüþmelerle ilgili Bloomberg’e bilgi veren Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Alparslan Bayraktar, ABD’nin Gazprombank yaptýrýmýnda Türkiye’ye muafiyet tanýdýðýný belirterek, Türkiye’nin doðal gaz borcu ödemelerini Gazprombank üzerinden yapmaya devam edebileceðini açýkladý.Türkiye daha önce bu yönlü muafiyet taleplerini dile getirmiþti.*ABD daha önce Ýran yaptýrýmlarý sürecinde de Türkiye’ye muafiyet tanýmýþtý.* Kaynak: ABD’den Türkiye’ye Rus gazýnda ödeme muafiyeti
Sn Siesta yýllardýr Suriye barýþ olursa elektrik satarýz diye düþünenler var bu ne kadar doðru bu iþten akenerji karlý çýkar mý
Nükleer santral devreye girmeden önce son bir altýn vuruþ olacak. Sonrasý tost...
Dil aslandýr, yatar eþikte...
Benim o iþten umudum yok ama siz soylediniz diye son haberlere baktým
Birecikten suriye'ye giden 300MW hat varmis.
Bizim sýnirlar icýnde kalan kýsmýný saðlam kabul etsek (kim bilir kaç yaþýnda) bile suriyedeki kýsýmdan pek ümidim yok.
Bu hat tamir edildi, karþýdaki nufus memleketine döndü ve elektriðe talep oldu, parayý ödeyecek bir muhatap da bulduk diyelim. Buradan akenerji para kazanacak da borcunu çevirecek..
Haa ,borsada her an her þey olabilir.
Bak ihlas grubuna... ucaga binip kirgizistana gittiler geldiler diye hisse 4e katlandi..
Pd/dd : 0.40 olan bir kaðýdýn hikayeye ihtiyacý yoktur !..
Hikaye nýn sadece çarpan etkisi olur .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Bu kafayla gidersek 0.16pd/dd þirket bile var Ygyo örneðin.
Pddd 0.2x ve 0.3x olanlar da var. Listeden seç beðen al.
https://kanalfinans.com/raporlar/bor...-ucuz-hisseler
Mama ya yatýrým yapan her zaman kazanýr . :)
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri