Ptf 3400 doðalgaz 15000 yersen
Ptf 3400 doðalgaz 15000 yersen
Ttf 36 Euro gaz referans 13000 BOTAÞ veriyor 15000 çýk iþinden çýkabilirsen
Nihai doðal gaz satýþ fiyatlarýnda sanayi tüketicileri için ortalama % 20, elektrik üretim santralleri için ise ortalama %24,2 oranýnda artýþ söz konusudur.
Tarifeler 5 Nisan 2025 tarihi itibariyle geçerli olacaktýr. Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
Nihai elektrik perakende satýþ fiyatlarýnda mesken abone grubu için %25, kamu ve özel hizmetler sektörü abone grubu için %15, sanayi abone grubu için %10 ve tarýmsal faaliyetler abone grubu için %12,4 oranýnda artýþ yapýlmýþtýr....
kamuoyuna saygýyla duyurmanýzý seveyim...
benzine de %5 zam geldi (2.5tl) ,daha birkaç gün önce. o zamdan sonra petrol ve doðalgaz fiyatlarý %11 civarý ucuzladý. brent 74'ten 66'ya indi.
dogalgaz ttf yilbasindan bu yana 3ayda 47 eurodan 39euroya indi. %17 ucuzladi.
bakalým benzine 5tl indirim yapacaklar mý?
bu zamlardan sonra nisan ayý enflasyonunu da %2'nin altýna indirirler. orasý kesin
hisse 26sentte yine iyi tutundu
bu kadar saðlam kalmasýný beklemiyordum.
zamanýnda 8 sent görmüþtü.
bugünkü koþullar, o günkünden çok da farklý deðil aslýnda. yapýlandýra yapýlandýra ilerliyor.
cemaat batmasýna müsade etmedi.
piyasa takas fiyatýna artýk bakmýyorum bile. gazýn metreküpü kaç lira olmuþ , egemer bu ay kaç saat çalýþmýþ? adana'ya yaðmur yaðmýþ mý?
artýk hiçbir önemi kalmadý þirket için.
bir mucize bekliyorlar
9,73 TAVAN...Bilanço çarþamba gelecek.
-Baþarýlý bir yatýrým sabýr, disiplin ve zaman gerektirir. Ne kadar yetenekli olduðunuz ya da ne kadar efor harcadýðýnýzýn bir önemi yok. Bazý þeyler sadece zaman gerektirir. 9 farklý kadýný hamile býrakarak 1 ayda bebek sahibi olamazsýnýz. WARREN BUFFET
Yer Ýmleri