bitcoin futurelarýnda iþlem yapmak mümkün mü arkadaþlar? bunun için tavsiye edebileceðiniz bir aracý kurum vb var mý? bitcoini direk alýp satmaktan bahsetmiyorum, future piyasasýndan bahsediyorum.
bitcoin futurelarýnda iþlem yapmak mümkün mü arkadaþlar? bunun için tavsiye edebileceðiniz bir aracý kurum vb var mý? bitcoini direk alýp satmaktan bahsetmiyorum, future piyasasýndan bahsediyorum.
Twitter da Erkin Þahinoz diye çok bilmiþ birisi var. Felsefe yapýyor.
15bin$ - 19bin$ arasýndan malý itekledi.
Düzen bozucu para diyor.
Düzen bozuldu da, senin sayende USD$ bazýnda sermaye yarýya indi. evet gerçekten düzen bozucu para bitcoin. :-) dolar bazýnda paranýn yarýsý buhar olunca insanýn düzeni bozuluyor. :-)
Son düzenleme : sadecegrafik; 16-03-2018 saat: 16:02.
Geçen sayfalar da birisi sormuþ vadelisi varmý diye !
Buyrunuz
https://www.bitmex.com/
Not : Bir adet Vazelin vede Spor ayakkabýlarýnýzý hazýr edin ; Tempo yüksek ; Adrenalin had safhada
https://icomarks.com/ico/budbo Torbacýlar da kendilerini geliþtirip iþlerini blockchaine uyarlamýþlar. Þaka maka adamlar ico'da 150 milyon token satmýþ, ortalama 40 milyon dolar toplamýþlar. Þu anda yasal pazar(çoðu medikal kullaným) yýllýk 7 milyar dolarmýþ. Ýki yýl içinde pazarýn 20 milyar dolar olmasý bekleniyormuþ. Ben komodolarý ve neolarý satýp bundan alacaðým. 1k olursa þaþýrmam.
Not: Ýroni ile ciddiyet arasýndayým, düþünüyorum.
Net bir þey varsa oda mevcut hiç bir projenin þuan için bir iþlevselliði vede geçerliliði olmadýðý ,
þuan tüm yaþanýlan süreç , ileri ki on yýlda kullanýlacak blockchain teknolojisinin deneme tahtasý olduðu , bizlerinde gönüllü denekleri olduðumuzdur ...
Mevcut iþleyiþte çýkabilecek sorunlar ve çözümleri bu dönem içerisinde halledilip yeterince olgunlaþtýðýnda , bugünkü sermaye zaten iþe girip kendi altyapýsýný kuracaktýr
( Her büyük marka kendi altyapýsýný kendi kurgulayacak )
Nasýl yani eth var neo var , bla blaa hadi len
Bügünün sanayi , finans , teknoloji devleri'nin mars'a insansýz araç yollarken , otonom araçlar üretirken , iþletim sistemi yazarken sahip olduðu bilgi , birikim vede teknolojik alt yapý , zaten mevcut sistemi kurgulamaya da hayli hayli yeter , artar üstüne ikinci zinciri atar
Ben bu süreci , dans ederek geçiriyorum ,
alttan alýyorum , doðru analiz edebildeysem olabildiðince yukarýdan satýp kaçýyorum ...
Bu hengame sona erdiðinde tahminim bir elin beþ parmaðýný geçmiyecek kalan teknolojik alt yapý , bunlar da olasý ihtimal , tecrube ve birikimlerini aktardýklarý þirketler için yeni bir coin çýkartarak onlarýn dertlerini çözüceklerdir ....
Not : Bitcoin kývýlcýmýn çaktýðý yer , üretim maliyeti malum ( mining yapan çoðaldýkça algoritma daha da karmaþýklaþýyor )
onay süreleri ývýr kývýr ... dert büyük
Ada ( cardano ) üretim maliyeti nedir ? yada daha doðru sormak gerekirse mine edilmeyen bu ve benzeri coinlerin üretim maliyetleri nedir ? ...
Yani ayakta kalan projelerin mevcut birikimlerini aktardýklarý þirketler için yeni bir coin çýkartmalarýný engelliyecek bir maliyet ve sözleþmede aksini belirtilen bir tahudleri yok![]()
Bkz Ripple , finans sektörü içerisinde anlaþma yapmadýklarý kurum kalmadý , Xrp ne iþe yaradýðýný bilen varmý ?
Aslýnda burada yapýlan gönüllü olarak , ilgili projeyi finanse etmekten öteye gitmiyor ,
Bu tarz projelerin hayata geçmesi için en basit oluþumda dahi bir ofis , bir ekip ve minumum masraflarý karþýlayabilmek için bir capital gerekiyor bu finansmaný da þuan halk saðlýyor,
Su veren itfayiyenin hortumunu diyerek , alýnýz satýnýz![]()
Whitepaper'da , '' yaðlý teklif gelirse þirketi tasfiye etmiyecek , ve bu coinler ile devam ediceðiz '' tahaaut eden þirketleri özen ile seçiniz
insanlýða musallat olan tüm hastalýklara , genetik mühendisliði ile çare olucaðýz , 1 usd baðýþ yapýn deseler 100 usd baðýþ toplanmaz
heheee
Son düzenleme : mixolydiantr; 18-03-2018 saat: 00:48.
Mine edilmeyen coinlerin uretim malieti ndeir yazmýþsýnda.
Mine edilenlerin uretim maliyeti ne ? elektirkmi ?
iþte ben su kadar elektrik yaktým bu bitcoinicin .
Bu cümleye verilecek en guzel cevap aslýnda -banane yakmasaydýn . yaktýnda ne oldu tabiki ama ..
tamolarak veremiyoruz bu cevabý o yakýlan seyin karsýlýgýnda alýnan seyin bir GERCEK para ederi oldugu icin .
sanal bir sey icin yakýlan gercek elektirik ve karsýlýgýnda alýnan sanal seyin gercek para karsýlý olmasý su andaki cýkmazýmýz zaten .
Bu cýkmazdan bizi cýkarack olanda aslýna ben aldým þimdi duser diyen milyonlarýn bir araya gelip 10-20 arasý bitcoin almasý
Devletler blokchaine sýcaklar para baglayacaklar her þifreye , o karmasýk þifrelerin her biri dolar olacak euro olacak ýsýnlanacak birr yerdne bir yere.
su anda yapýlan dolarsýz ve eurosuz boþ þifreleri büyütüp , degerlendirip . onalra dijital altýn demek . ama þifreler boþ altýn deðil .. -yok yok altýn .. - ha tamam altýn .
Yer Ýmleri