Dolar tahmini tutmadı.![]()
Dolar tahmini tutmadı.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yanal abcde var diyeektim kafa BTT tokene gitti. Demek ki o şablon başka. Sol bacak yukarıdan sert iniyor olmalı (gibi). a yı bulunca b ? yazarak beklenebilir gibi... Dolar tl de sol bacak aşağıdan geliyordu...Neyse karışık düzeltme..Anlatması da zor.
Öte yandan gram altın yok analizimde.
Psikolojik YAS süreci
.
.
İstediği kadar "düşüyorum ben" sesi versin. Üstüne gitmiyorum. Orada bence bayağı bir güzel 4' var ki arkası sert alım bence. Üüle bakınıyorum posizyonsuz.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Minimum yaylanmayı yapmış gibi. Üst kısmıda ister gibi de algı var içinde. Neyse önemli olan 38.2 den yukarı yaylanması. O zaman tamam diyebileceğim. Geliyor.
.
.
.
.
.
Uzaktan böyle.
Psikolojik YAS süreci
.
.
Görünüşe göre geliyor 38.2 lemeden veya %50 ye dokunup öyle 38.2 leyecek ve %61.8 üst çizgi. Benim fikrime göre, bence, haklı isem fark etmiyor ha bu ha şu. Bu dalga düzeltme dalgası ve 2 liyoruz..
.
.
Haksız isem tepeyi elbet aşırtıp biraz daha üstünden düşer. Haklı isem aşağı dalga başlar düşüşe iman ettirinceye dek iner.
Psikolojik YAS süreci
.
.
BTC zorluk grafiğine baktığımızda fiyatlar tepeye göre 5 de birinde olsa zorluk o derece etkilenmedi.
Veya yeni yeni hızlı aletler piyasa da para kazanabiliyor.
Veya eski aletler piyasadaki hash gücünün yarısı imiş.
.
.
Belki de bir kısım madenci BCH lere gitti.
Psikolojik YAS süreci
.
.
.
ETH zorluk ya forktan ya fiyattan çok etkilendi. 3000 T aniden 1800 T lere düştü. Fiyat olmaması lazım diye düşünüyorum muhtemelen fork yüzünden.
Psikolojik YAS süreci
Yer İmleri