vay be arkadas hakikaten insafsiz bu ether....
vay be arkadas hakikaten insafsiz bu ether....
ilk hedef 1000 dolar, bu hizla 2-3 ayda oraya varir..Ama genede dikkatli olmak lazim.. dusmeye baslarsada %50-60 kadar deger kayp edebilir..Bitcoinde oldugu gibi, hatta ve hatta 4-5 sene gibi ayni yerindede sayabilir..
Coinbase mi coktü??
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cokmus
Vayy
https://www.coinbase.com/503.html
BTC almak icin iyi bir firsat verdi bugun yaklasik %20 dusus yasadi.. Bende coinbaseye uyeyim ama degistirmeyi dusunuyorum cok dusuyor cok stabil bi site degil..mesale bu duususde alamadik? Bitstamp var orasi nasil acaba?
Arkadaþlar bir iki gündür bitcoinle ilglenmeye basladým ( cok geç kalmýþ olsamda ) bu gun paribu ya nakit tranferimi yaptým.. BU iþlemden sonra pasif alým emrimi verdim 10bin 9 bin 8bin liralardan vermiþ oldugum emirlerin hiç biri gerçekleþmedi.. Yurt dýþý piyasalardaki fiyatý tl bazýnda bu akþam bildiðiniz üzere 8300 e kadar düþmüþ olmasýna raðmen paribu da 10 bin altýna neredeyse hiç düþmedi.. dolayýsýyla alým gercekleþmedi.. Çok saçma ve þaþýrtýcý buldum.. Bunu aþabilmek için yapýlmasý gerekenler nelerdir bilgili arkadaslarýn tavsiyelerini okumak isterim. Þimdiden teþekkürler..
Paribu acilirken sermaye koydu.
Ve kolay alim satim olsun diye
Kendi bit coinleri var.
Masayi kuran oynatan ve oynayanda firma.
Bu dusus 2 3 gun surerse
Dayanamaz duser
O zaman alislarinizi yazin.
8000 8500 araligina.
Cunki hersey yeni
Hersey kuralsiz.
Ve denetimsiz.
Daha once yelken acilmamis sulardayiz.
Hepimiz.
Yer Ýmleri