Originally Posted by
uptrend
Bitcoin gerçeken býktýrdý.46.000-49.000-sonra 48.000-46.500 hergün ayný fiyatlardan her saniye birileri alýp satýyor.Hedef 300.000 de ne zaman 300.000 10 yýl-20 yýl sonra mý. 52.500-42.500 arasýný Konsadilasyon diye ifade ediyorlar.Bitcoine yatýrdýðýmýz parayý borsa günlük hisse alýp satsak bu süreçte parayý 2 ye katlamýþtýk.Bit gitmeyince alt coinler de gitmiyor.Hepsi olduðu yerde duruyor.
Bu yýl kripto paralar için ülkelerin regülasyonlar yapmasý bekleniyor.
Sanýyorum onun baskýsý var. Herkes nasýl regüle edileceðini bekliyor.
Öyle veya böyle, bir þekilde kurallar, vergiler vs. düzenlenir ise, sonuçta bu olumlu olur. Kripto paralarýn emtiyalar, hisseler, bonolar gibi, bir yatýrým aracý olduðu tescillenmiþ olur.
Ama bir yandan da kripto paralarý yasaklayan ülkeler var. Ülkelerin çoðu, en azýndan dünya ekonomisinde söz sahibi olanlar yasaklamak yerine düzenlemeyi seçerse olumlu olur.
Tabii, bu iþ bugün-yarýn olacak bir þey deðil. Yýlýn ortalarýnda rengi belli olur diye düþünüyorum.
O zamana kadar da bu þekilde kendi mecrasýnda hareket eder.
Devamlý yatay devam edeceðini de sanmýyorum. Ýniþler-çýkýþlar yine olur, ama sýnýrlý olur.
6-7 aydýr bu piyasayý takip eden birinin görüþleridir. Fazla dikkate almayýp bildiðinizi yaparsanýz daha iyi olur.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Yer Ýmleri