Investco Holding A.Þ.'nin (Þirket) 37.500.000 TL nominal deðerli paylarýnýn halka arzý tamamlanmýþ olup Þirketin sermayesini temsil eden 187.500.000 TL nominal deðerli paylarý Kotasyon Yönergesi'nin 8'inci maddesi çerçevesinde kota alýnmýþtýr. Halka arz edilen Þirket paylarý 01/03/2022 tarihinden itibaren Yýldýz Pazar'da 24 TL/pay baz fiyat, "INVES.E" kodu ve sürekli iþlem yöntemiyle iþlem görmeye baþlayacaktýr. Ýlgili sýrada maksimum emir deðeri 4.000.000 TL olarak belirlenmiþtir.
herkese hayýrlý kazançlar ilgi yok nedense hüner de paylaþýmlar daha çoktu
https://www.borsagundem.com/haber/bo...-caldi/1646053
Helal olsun çok deðerli bir holding ,maalesef ben arza ukrayna krizi nedeniyle korkup katýlamadým ancak alanlara hayýrlý olsun ,ileride çok güzel yerlere geleceðine inanýyorum ,týpký diðer þirketleri acsel vertu verus ve pamel gibi.
keþke borsamýza gelen þirketler hep böyle adam gibi þirketler olsa
2021 Yýlýndaki çok yüksek kar, þirketin 1 Ocak 2021 tarihi itibari ile Yatýrým Ýþletmesi (faaliyet alaný deðiþmiþ) olarak hareket etmeye baþladýðýndan muhasebe deðiþikliði nedeni ile 1.314.744.282 TL Esas faaliyetlerden diðer gelirler gelmekte. Bu karý çok yüksek göstermekte.2019 yýlýnda yaklaþýk 93 Milyon, 2020 yýlýnda 250 milyon, 2021 de ise 1 Milyar 711 Milyon gelmiþ fark buradan kaynaklý
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Ben bir kaðýtta ýþýk gördümmü kriz falan dinlemem alýrým,daha düþersede düþsün çünkü ben kendi deðerlendirmeme göre alým yaparým borsa rüzgarýyla iþim asla olmaz ,bu kaðýtta ýþýk görüyorum ,alacaðým kaðýtlarý bu gün için almam yarýn için alýrým ,evet belki tavan yapmadý piyasa bozuk olmasý nedeniyle ama ben bu kaðýdýn ileride borsanýn yýldýz kaðýtlarýndan biri olacaðý kanaatindeyim
Yer Ýmleri