Hergün 3 öðün bakar oldum.Þimdiye kadar bir açýklama yollamasý gerekirdi.Geçmiþine bile baktým.Bi terslik var gibi.
Hergün 3 öðün bakar oldum.Þimdiye kadar bir açýklama yollamasý gerekirdi.Geçmiþine bile baktým.Bi terslik var gibi.
Bir iyilik düþünüyor olabilirler,,,100 bin sermaye...........hangi devirde yaþýyoruz.......
temettü istemiyoruz,ceplerinde kalsýn,,,,her yere þikayet ettim,bir yerden ses getirmesini umuyorum.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Bir abimiz in elinde eski fiziki hisse senetleri varmýþ nasýl ve hangi deðerden nerede dönüþtürecegini soruyor bilgisi olan varsa paylasa bilir mi?
MI 8 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iþbrt,,,1040 dan 10989 oldu,,,%1000 e yakýn,,,,,vay bee.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Bundan cacýk olur.
Bildiðim kadarýyla büyük bir aracý kuruma gidersin onlarda halleder.
ÞÝrketin 15.05.2019 tarihinde yapýlacak olan Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'nda kar daðýtým önerisi olarak; Þirketin sürekli geliþimi ve sürdürülebilir kar daðýtýmý amaçlarýyla ve tüm pay sahiplerinin menfaetlerini koruma ilkesi gözetilerek herhangi bir kar daðýmý yapýlmamasýnýn önerilmesine karar verilmiþtir.
Kim istiyor ki zaten.
Yer Ýmleri