Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yokmu bi hareket
Bistte böyle deðerli bir hisse varmý 100000 TL bedelsiz potansiyeli 1 e 1350.ytd
Saygýdeðer Yakamozz Hocam, Günlük alan-satan, bilgilendirme için teþekkürler,
Tablodan, alt fiyatlardan satýþ yapanlar, üst fiyatlardan alýþa geçmiþler sanýrsam,
Hiç kimse 1 lotunu dahi zayi etmek istemiyor, tabiki haklý olarak, Bu bedelsiz beklentisi
var oldukça zira, bedelsiz açýkladýðýnda kaç tavan yapacaðýný kimse tahmin edemez...
''Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar.. ''
Sokrates
Bir üstat derki;
''Sermaye piyasasý, sabýrsýz kiþiden sabýrlý kiþiye para aktaran bir araçtýr.''
YTD.
1 e 1370 bedelsiz potansiyeli arkadaþlar daha ne olsun böyle bir bedelsiz geldiðinde gerisini siz düþünün artýk.Bistte bedelsiz potansiyeli bu kadar fazla olan baþka hisse varmý?
Þuan hissede bezdirme politikasý devam ediyor eninde sonunda hisse yüksek rakamlara yol alacak.ytd
Ben Yozgat'ta yaþýyorum çok büyütüyorsun gözünde kardeþ... Tek kriter bedelsiz potansiyeli ise eðer dediklerin doðru daha bir çok parametreyi bir arada deðerlendirmek lazým. Hissenin fiyatý ederini bulmuþ ki; yýllardýr üç aþaðý beþ yukarý ayný yerde geziniyor. Bedelsiz haberi sonrasý ikiye üçe katlasa yaklaþýk 8-10 bin eder sizin dediðiniz gibi hisseyi 1370'e bölsek iyimser 6 tl gibi bir fiyat çýkar ortaya 6 tl.'ye BÝST'te o kadar çok çimento hissesi var ki; hem temettü veriyor hem bölgesi yaptýðý iþe uygun ve hem de sürekli pirim yapma imkaný var. Ben sadece görüþümü yazdým yatýrým tavsiyesi falanda deðil. Ayrýca bende de hisse yok
Yer Ýmleri