Bence yanlýþ anladýn.Dahada bir dikkat çekti yarýn duyan gelir yani iyi mahiyette yanar desi.Tabi benim düþüncem .Kimse hakkýnda konuþmam.
Bence yanlýþ anladýn.Dahada bir dikkat çekti yarýn duyan gelir yani iyi mahiyette yanar desi.Tabi benim düþüncem .Kimse hakkýnda konuþmam.
vekili yanlýþ anladýnýz galiba, vekil daha öncede tavana giderken yanar buralar diyordu, daha önceki yazýlarýna dikkat etseydiniz belki bu dediðini yanlýþ anlama olmazdý, hisse bugün güzel salladý, kalan giden belli oldu gibi. Hissenin gazý alýndý, bir yerde bu hareketi yapacaktý ve yaptý rahatladý gibi sanki, borsa eksi bu yine artý, maþallah diyelim. Ben dedimcilerde bugün rahat uyuyamazlar herhalde, taban bekleyip ben dedim demeyi, ne kadar çok seviyorlar. Yarýn ola hayrola YTD
Bugün twitter da taner ve apamadia rumuzlu arkadaþlarda kendileri satýnca, kaðýt buradan döner, taban yapar gibi yazýlarýda oldu, bu harekette onlarý döktü, bazýlarý da bu yazýlarla satýp dökülmüþ olabilir belki,
Ýþb nin yolunu takip et sende bu potansiyel var sende yibi beklemeye devam, sabýr zor YTD
Yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Aða bizi yanlýþ anlamýþ caný saðolsun bugün öðlen 12:55 seansýna kadar tavandan 7 adet alým yaptým. 5091 e düþünce hemen 4 adet emir daha verdim ama tabiki olmadý tahtanýn altýný süpürürüm kimse çakallýk yapmaya kalkmasýn 😎
Benim paraya ihtiyacým yok. Aldýðým hiçbir hissede dolayýsýyla satýlýk deðil.
Tahtayý aþaðýya çekmeye çalýþanlara voleyi vurucam koysunlar alým koyucam ilk sýradan hergün düþen bana düþsün 😂😂 Bu tahtada size ekmek yok gerçekleri herkes öðrenecek bu hissenin ederini birgün herkes görecek 😎
Ytd.
Cümleten selamün aleyküm. Bilmemek deðil, öðrenmemek ayýp diyerek konuya girmek istiyorum. Dededen kalma yibitas hisselerimiz mevcut. Bir kaç aydýr sizleri takip ediyorum fakat lot nedir? Eþleþme nedir? Vs gibi terimleri hala anlamýþ deðilim. Dede den kalma hisselerimizi ne zaman satmaliyiz beklemeli miyiz hiç bilmiyorum. Bütün abilerden bir fikir edinmek istiyorum saygýlarýmla...
[QUOTE=Vekil1924;4175957]Aða bizi yanlýþ anlamýþ caný saðolsun bugün öðlen 12:55 seansýna kadar tavandan 7 adet alým yaptým. 5091 e düþünce hemen 4 adet emir daha verdim ama tabiki olmadý tahtanýn altýný süpürürüm kimse çakallýk yapmaya kalkmasýn 😎[/QUO
Ben bu hisseye bilerek gelmedim.Sadece diðer krallardan tanýdýðým arkadaþlarýn burada görünce geldim.Hatip Aða rahat ol bizden yana zarar geleceðini tahmin etmiyorum,paraya doymuþ adamlar bu hissede jübile yapýyoruz.Saygýlarýmla.ytd.
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Öncelikle elinde kaðýt olarak bulunuyorsa onlaý bir aracý kuruma götür kayýt ettir.Hesap açýlsýn.Sonra her bir hisse adý lot tur.1 lot hisse þuan 5.800 tl ediyor.Eþleþme olayý ise hisse iþlem görmeden önce oluþan fiyattýr.Açýkçasý siz önce kaydýnýzý yaptýrýn ve tüm bilgileri kesin ve net olarak aracý kurumdan alýn.Seans saatleri var ve bu hisse PÖÝP pazarýndadýr.Ben ne borsacýlar gördüm pöip deyince bön bön bakan.Kesinlikle bilgiyi aracý kurumdan alýn.
Yer Ýmleri