1 defada 80 milyon hemde 100 binden valla desli güldüm😂🤣🤣😂😂
Çaprýyý mecbur yaptý.Kuruluþ þekli itibari ile dýþarýda daðýnýk çok hisse var.Kurulurken bildiðin sana bana elden ortak alýnmýþ hatta almancýlara satýlmýþ kommbasan tarzý.Adamlar bi toplayalým demiþ ama olmuyor tabii.Eee bizim spk þart koþuyor 2008 de adamlar saldýrýyor olmayýnca hooppp borsaya mecburi kote oluyor.Becerseydi zaten borsaya girmeden devam edecekti.
Bugün çimentocularýn peþine takýldý,,%13 prim yaparak 2163 den kapattý,,,,çok kötü oldu,,,çünkü ne güzel 2000 in altýndan topluyorduk,,,tüh,,,toplamamýz yarým kaldý,,,,ama 2000 altýný görürse,hemen yapýþtýrýrým alýmý,,hiç kaçarý yok,
böyle karlý þirket in buralarda olmasýnýn mümkünatý yok.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Çok durmaz burda muraduna erersin ......Pek adeti deðildir bu fiyatlar....
Çok ortaklý halka açýk olan A.Þ lerin hisselerinde "kaydileþtirme süreci" baþlatmýþtý SPK 2012 yýlýnda...Yibitaþ, her hangi bir hissesini borsaya kote etmedi...Kaydileþtirme 2012 den 2018 yýlý sonuna kadar gerçekleþecekti..
Bu iþlemi yapmayan ortaklarýn(saðda solda sandýkta unutulan)hisseleri YTM(yatýrýmcý tanzim merkezi)ye geçecek, O da bir þekilde satacak; böylece tüm hisseler kayýt altýna alýnmýþ olacaktý...
Belki o zaman Yibitaþ'ýn halen dýþarýda görülen %17 lik kýsmý borsada iþlem görecek, belki de PÖSÝP den normal pazara geçecekti..
Ama tüm planý AYM 2015 de aldýðý kararla bozdu...
Kýsaca "Kaydileþtirme yapmayanlarýn hissesine YTM aracýlýðýyla konamazsýn "dedi..
Dolayýsýyla 2018 sonu diye de bir zaman kalmadý...
Borsadan alanlarýn elinde patladý diyebiliriz..
Ne derinlik var, ne bu iþler umurunda olan yönetim var..Yetim kalmýþ çocuk gibiyiz..
Ýþte Yonga gibi yüksek bedelsiz yapsa da bir çýkýþ fýrsatý bulsam diyenler..
Bu iþlem hacmi ile normal pazara geçemez...
Geriye tek þey kalýyor..
Patronun makul bir fiyattan çaðrý yapmasý ve kaydileþen hisseleri toplayýp piyasadan çýkmasý..
Deniz dibinden inci çýkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalý..
Yer Ýmleri