"100.000 sermaye ile sen nasl 5 milyon tl kar yaparsn kardeim,vergi mi karyorsun" demesi lazm devletin,,,,demesse dzen byle devam eder.
100 bini ka defa evirdinde 6 ayda bu kadar kar ettin,,,bu nasl bilano byle,,,,,arn irketleri inceleyin.
"100.000 sermaye ile sen nasl 5 milyon tl kar yaparsn kardeim,vergi mi karyorsun" demesi lazm devletin,,,,demesse dzen byle devam eder.
100 bini ka defa evirdinde 6 ayda bu kadar kar ettin,,,bu nasl bilano byle,,,,,arn irketleri inceleyin.
YORUMLAR TAVSYE NTEL TAIMAYIP YATIRIM DANIMANLII KAPSAMINDA DELDR. YATIRIMCI PROFLNZE UYMAYABLR.
1.750 de beklemiyormuydun..bekle gelebilir orya. insaat sektoru durmus durumda. sonucta bu sirkette uretimi azaltiyor...1.500 e gelse bolunse bile pahali durumda olur..bati soke 90 kurus...
indiiiiiii Afyon el deitirmese kanmca sermayesi hala 120 bin tl de kalacakt.Aha rnek konya imento imbeton.Yabanc irketler sermaye artna scak bakmyor o belli.Yibita n sat bence imkansza yakn bir oranda.nki ana hissedar lkemize yatrm yapyor son olarak sivas fabrikas.Bu sermaye ile gidebildikleri yere kadar gdecekler.Yz bin nedir ya.ay oca iin hava paras o kadar tutuyor.Benim bu yaknlarda umudum yok .Amaaaaa param olursa ilk alacam hisse.Bu ne eliki demeyin.Borsadan bktm.Eskiden bir hisse yakaladnzm ykseli uzun srerdi imdi dler uzun.Yatrmcy koruma amalym 2 tavan att hoppp brt takas ala alabilirsen.Dip yapt sat satabilirsrn .Ben uzuncuyum o nun iin sipte beklemek daha ho oluyor.Biraz uzun oldu kusura bakmayn
Yazmadan edemeyeceim yibita olsun bir olsun kkl irketker ne badireler atlatmlardr ama hala ayaktalar admn biri kyor borsada bilmem hangi irketin hissesini topluyor patronla anlayor sonra milletin can yanyot.5 gnlk sahibi aibeli irkete yatrm yapacama 40 yllk irkete poip te de olsa yatrm yaparm daha iyi.
1000 li fiyatlara her an gelebilir.
3. eyrek bilno gzel gelecektir bi hareket olabilir
SM-G925F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Kar aklar ama okta gzel akamaz.Bilano da bunu etkilemez.ahsi fikrimdir.Bu aralar olumsuzluk iindeyim.
Yer mleri