Oyak, ülkemize güveniyoruz falan demişte...Çimpordan bir kaç fabrika alırken, aynı anda %40 hissesini Uzak doğululara sattı..
Bu nasıl güven anlamadım...Tabi gene de ticaret bu yapılanlar...Belki Çimpordan aldıkları daha karlıdır..
Oyak, ülkemize güveniyoruz falan demişte...Çimpordan bir kaç fabrika alırken, aynı anda %40 hissesini Uzak doğululara sattı..
Bu nasıl güven anlamadım...Tabi gene de ticaret bu yapılanlar...Belki Çimpordan aldıkları daha karlıdır..
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
Satınca üzülmüştüm ama benim açımdan iyi olmuş herhalde.Gene 1900...2100 aralığına gelecek gibi.Defalarca yaptığı iş.Bilerekmi yaptırılıyor yoksa boşlukta savrulup gidiyormu bilemedim hangisi.
Hisse fiyatı çok cazip hale gelirse tekrar radarıma girebilir.
Ne radarımdan ne aklımdan çıkıyor.Açıklamış olduğun sebepler ewet haklısın ama poip denen pazar kelepçe gibi.Çimento talebine yetişemesekte ithalat yapsak bile poip kelepçesinden kurtulmadıkça iş zor.
Yonga burda değilde normal pazarda olsa 7900 sermaye arttırımında fiyat bence daha farklı olurdu.
Sizin fikir ve görüşlerinizi sever saygı duyarım.Goy goy yapmassınız.Poip hisselerinin bazılarında da hatrı sayılır bir geçmişiniz var.Avantaj konusunda nerden bakıldığı çok önemli.Oynak piyasayı umursamayan ,bence düzgün yönetilen geçmişi olan köklü bir şirket.Belki endeks 60.000 olsa umrunda değil ama 160.000 de olsa gene umrunda değil bu hissenin.Amacım 10 lot yapmak 2019 yılı içinde.Birilerinin illaki dikkatini çekecek .
Yer İmleri