Originally Posted by
rosene23
Bende þunu anlamýyorum nasýl 1800 u bekliyorsunuz 10 tane alacak bir kiþi için 4000 lira fark eder ya o arada hisse giderse 40000 lira diyor üstatlarý gerçi belki bu yüzden bu haldeyim evet ongorumu yazmýþtým zaten 3000 in üstünü gösterip tekrar bir düþüþ bekliyorum gerçi açýkçasý 2400 un altýna getirmezler diye düþünüyordum durum ortada dunde bsoke 1.05 iken tekrar 90 kusurleri gostereceklerini yazmýþtým bu adamlarýn kafasý böyle basýyor en güzel kaðýt ihlgm idi kazanan ky da var kaybedende adamlar tahtayý gotururken derinliði film izler gibi izlerdim ne gunlerdi be
Alanlar,,2006 dan beri hep ayni þeyi söylüyor,,,,,,,"ya hisse giderse,ya kaçarsa"........ onlar tepeden satmýþ,bekleyen de yýllardýr hamalcýlýk yapmýþ.sizin para erimiþ pul olmuþ,,onlar kazanmýþ.
Devlet düzenleme yapmadýðý sürece sn wiking in de dediði gibi bu sermaye ile 40 yýl daha böyle milleti kandýrmaya devam ederler.
Bunun için arabanýn arkasýna takýlan patenli gençler gibi olmak lazým,,belki kötü örnek ama,týpatýpda uyuyor,
yani þöför nereye giderse sizde arkasýna takýlmanýz gerekir,,yoksa sittin sene bekler durursunuz.
grafik ne diyorsa odur,,trend var mý yok,,2011 den beri hep ayni nakarat deðil mi?
O yüzden dediðiniz seviyeleri bekliyorum dedim,gerçekten de bekliyorum,,bu hafta gelebilir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri