O haberden hiç umudum kalmadý ama bi rüzgar var güzelde esiyor maþallah
O haberden hiç umudum kalmadý ama bi rüzgar var güzelde esiyor maþallah
tesislerinin bir kýsmý stok fazlalýðýndan kapalý, son bilançolarda sürekli zararda, memlekette inþaat uzun süre kýpýrdamaz.
tek beklentisi bedelsizdi, vermedi. uzun süre de vermeyecek.
piyasada 450K yeni yatýrýmcý var, sýð hisselere hücum etti. bu rüzgar da sönecek.
söylediklerim yatýrým tavsiyesi olmamakla birlikte YONGA gibi patlatacaklar. o zaman kimse durduramaz. tekrar 3-4 binli seviyelere yýldýrým gibi çakýlýr.
ben karýmý alýp çýkmýþtým, bundan sonrasý intihar.
YONGA hikayesi ders olsun. kalanlara bol kazançlar.
Burada yer alan herhangi bir bilgi, yorum ve tavsiye (niteliði ne olursa olsun) yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiþisel görüþlerine dayanmaktadýr. Bu görüþler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Brek brek konuþan Oflu arkadaþ arýyorum arkadaþ Brekooooo 😊 Ben kendi adýma konuþuyorum kendi yorumumdur,kimseyi baðlamaz.Karný doyan masadan kalksýn dedik mi dedik.Doymayan artýk Allah ne verdiyse razý gelecek.Bence þu ahlatcý tahtaya girmesinin atraksyonu bugün kü hareket yarýnlar ne gösterir onu bilemem.Bence yine ayný acemi hareti.Bu adamlarýn karný kolay kolay doymaz.Allah hayýrlýsýný versin diyelim.Ytd.
Yonga iþi biraz farklý hocam orda sunj beklenti olustu.Zaten 2018 de 7900 bedelsiz vermis.He burda zarar olan sirket cepten yer sermaye erir burda zaten yok denecek seviyede beklenti surekli artiyor.Þuan dipte alýcý yok 19.817.100 satýþ icin sirada millet he olaki kalkarsa fena herkez otursun hesabýný hapsýn benim yada bir baþkasýn>n demesine bakmasýn internetten araþtýrin.
yatýrým yapacaðý þirketi araþtýrmadan (tüm þirketler için) geçmiþ yýl kar zarar,özkaynak, bedelli,bedelsiz,temettü vs. bakmadan yapýlan yatýrýmlarý deli cesareti olarak yorumluyorum. (yazdýklarým kendimi baðlar)
6980 e alýp 20800 e sattýðým güzel hisse
Forum yine sessiz sedasýz beklemede.. Mart ayýndaki hedefler güzel kâra býraktý yerini. Ama sermaye haberi ile ilgili beklentim sürüyor ortaklar. Yine de güzel sayýda hisseyle uzuuuun vadede bekliyorum. Kâr realizasyonu yaptým tabii ki...
Yer Ýmleri