1 e 250 de þirketin sermayesi 25 milyona yükselir,,,,,zaten sermaye enflasyon düzeltme farklarýnda birkmiþ 1 e 320 mevcut.
Bu 2023 de kimbilir kaça çýkacak?
1 e 250 de þirketin sermayesi 25 milyona yükselir,,,,,zaten sermaye enflasyon düzeltme farklarýnda birkmiþ 1 e 320 mevcut.
Bu 2023 de kimbilir kaça çýkacak?
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Bu bilançoyu çok merak ediyorum,,,,,,,,bakalým varlýklarý deðerleyip özkaynaðýný kaça çýkartacak,,,,,potansiyelin artmasý,pddd nin düþmesi tercih sebebidir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
ISATR sermaye 1000 tl,,fiyat 456.000 tl ile tavan.
ISBTR sermaye 29.000 tl,,fiyat 66.000 tl tavan.
2001 yýlýndaki Ticaret Kanununa göre anonim þirket sermaye alt sýnýrý 50,000 TL dir. Senin yazdýklarýn tuhafýma gitti,baktým ve ÝSATR 80,019 Tl ÝSBTR 116,007 TL sermaye ile faaliyetteler.
Bu þirketler Ýþ Bankasý kurucu hisseleri olduðundan farklý statüde iþlem görüyorlar. Faaliyetleri de kârlýlýklarý da yok denecek kadar az.
Deðerleme yapsaydý kap haberlerinde görürdük.deðerleme Aralýk sonu veya Ocak ayýnda yapar þirketler genelde.ybtaþ haberlerinde deðerleme yapýldýðýna dair bir haber ve emare yok. Örnek Ocak ayýnda ozgyo deðerleme yaptý kap haberlerinde belirtti ve 12 aylýk bilançoda da acayip kar yazdýðý için hisse 2 ye katladý.kýsaca 12 aylýkta deðerleme beklemeyin derim, iyi haber ise grafik tam uçuþa geçecek gibi duruyor .12 aylýk bilançoda da 12 milyon gibi bir kar bekliyorum. Ýnþallah yanýltmaz bizi.Bu arada ykb deki muhterem de sata sata bitiremedi
Herkese güzel hafta sonlarý diliyorum arkadaþlar. Hisse geçen hafta küçük yatýrýmcýyý test etti bana göre. Sabah bir iki iþlemle baþlayýp öðlen seansýnda da 3-4 adet yaptý,sonra akþam seansýnda kim ne yazdýysa topladý. Genelde robotlar devredeydi diye düþünüyorum. Dün (cuma) ise öðleni 8 adet iþlemle kapattýk,akþam ise ilk eþleþmede 28 adedi sonra 38 adedi gördük. YKB aldýklarýný verdi ama alýcý saðlam olunca 23,510 TL den iyi kapattýk. P.tesi 24,000 ve üstünden açýlýþý yaparsa (içimde öyle bir his var nedense) salý çarþamba 25,000 i geçip 27,000 TL direncini test edebiliriz. Ýnþallah bilançoda da 7,5 ila 10 Milyon TL arasý kâr bekliyorum..
Yer Ýmleri