Baðbozumu haklý býr o sayfa bir bu sayfa ikiside burdan olsun ne güzel olur.Yonga ve yibitaþ ýn tahtalarý bomboþ býrakmýþlar.14 lot yonga.Yibitaþ týk yok😎🤔🤔🤔
Baðbozumu haklý býr o sayfa bir bu sayfa ikiside burdan olsun ne güzel olur.Yonga ve yibitaþ ýn tahtalarý bomboþ býrakmýþlar.14 lot yonga.Yibitaþ týk yok😎🤔🤔🤔
Arkadaþlar köyden þehre indim....Islerimi bitirip eve dönünce eslesmeleri yazarim.Isbir ,yibitas,yonga ve yesil-beyaz.....
Isbir de de güzel bir grafik var. Ederi aslýnda 800 tl bu þirketin....Ama borsada kayýtlý 63 bin lot var.....Yonga ve yibitas gibi az lotlu deðil....Ama bu kaðýdýn bir spegi var bence .Osmanlý ve iþ yatýrýmdan karþýlýklý iþlemler yapýyor.Ve .....Devamlý da 520 bin lottan borsaya kaydilestirme yapýlýyor. ...Özel seanslara giderken biri anlatmýþtý ''Afyon çimento çok ortakliydi.Birileri afyona gelip herkesin lotlarini parayla almýþ " diye...Halkýn çoðunluðu satmýþ hisselerini.Sonra da afyon borsada uçmuþ. .....Burada da ayný süreç iþliyor benceBorsaya kote olan lotlari bir grup topluyor bence..Ama bu kaç yýl surer onu bilemem....
Sonuç olarak isbir çok ucuz ama normal piyasaya nasýl geçer bilmiyorum......Teknik olarak da 230 her an kýrýlacak gibi görünüyor
Teknik olarak bilmem ama normal piyasaya geçmesi için genel kurul kararý gerekli akabinde spk ya baþ vuracak uygunluk verirler ise geçecek.Bayadýr burada 200/220arasý oynadý þimdi 220/225 arasýna sýkýþtýrdýlar.Anlattýðýn olay bence güzel ben beklerim bence sýkýntý yok hatta þu yonga dan çýktýktan sonra orya birazdaha geçeceðim birde yibitaþ a tabiiki.
Yer Ýmleri