1400 e düþtü....!!!
Tutar,Tutmaz attýklarýn bundan sonra.....!!!![]()
1400 e düþtü....!!!
Tutar,Tutmaz attýklarýn bundan sonra.....!!!![]()
1301 den geçti....!!!
Alýþ yazanlar vardý yok þöyle yazdým yok böyle alacam.🙄kimin ne yaptýðý belli deðil hava gazý devam.
Yongada dað fare doðurmuþtur.Benim kanaatim tabiiki bu.Bu oranda bir bedelsiz açýkla.Bilanço kötü demeyin hepsi hepsi 500 bin zarar.Aklýma trk gelen olay ise tahtanýn sahipsiz oluþu.Bir ara birileri geldi ama onlarda kýsa soluklu vur kaççýlardý.Ortada toplanabilecek kadar hisse yok.Gerçi daha grnel kurul tarihi açýklanmadý ama mart ayýnda olur.
Bu arada sermaye arttýrým iþleminden sonrada bi þey olmaz.Aha ben burdayým AMA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.Nedeni basit sahþpsiz tahta tek beklenti sermaye arttýrýmý o da kallavisi oldu.Eee kasada fazla para kalmadý 2.bir arttýrým için.Yani beklenti bitmiþ olur.Ama insan oðlu beklenti bulur aslýnda var.O nu daha sonra brlirteceðim.
Biri bilançoyu yeni görmüþ ondan sattý sanýrým çoktan söyledi zaten zarar diye yanlýþ bilmiyosam bu yýllýk ilk zararý alanada helal olsun sabah sabah 50 lot kaptý
Pazarcý esanfý baðýrýr PARAM OLSA BEN ALSAMMMMM
Acaba Denizli il özel idaresi elindeki hisseleri arttýrým sonunda satarmý.Malum bu tip þirketlerde karar almak zor oluyor ortaklýk yapýsý itabarý ile.Zamanýnda van et vardý.VanÖ.Ý.Ý nin payý vardý Galip bir anda aldý sonrasýný hatýrlayan hatýrlar artýk.Dedikya insanda beklenti bitmez.Bak sabah sabah aklýma geldi.
Yer Ýmleri