Denge bedelsiz açýkladý daha gidermi
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Denge bedelsiz açýkladý daha gidermi
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
aðzýndan bal damlýyo tatar. iþbir amiral gemim benim. 1.5 senedir ýsrarla toladým maliyet 103 tl. bilancoyu bende iyi bekliyorum. lakin tarihi nedir bilanconun acýklanam tarihi. arkazýndan güzel bi temmettü çýkarmý sizce.![]()
Tatar benim için yonga bitti.Sen geçen gün spek senin gibilerin elinden almaya çalýþýr gibi bir þeyler söylemiþtin.Spek alamadý ama hayýrlý bir iþ için cuma satmam gerekti.1000 den satmadýk ama cuma satmamak için çok uðraþtým abim ev almak için para arýyordu bende yemiþim yonga yý dedim verdim.
5 lot kaldý onuda pazartesi vericem umarým yibitaþ ta alýcý olur ordada 3 lot var vermem lazým.iþbir zaten geçen hafta vermiþtim .
Sonuç itibarýyla þimdilik 2 hisseden ortalama %150 gibi bir kar ile çýktým tabi yibitaþ ý da pazartesi satýnca ortalama %100 olarak gerçekleþecek.Elimde pazartesi hisse kalmayacak brlki büyük kar kaçýrdým ama insanýn abisinin ev almasý bence bu karlardan daha önemlidir.
Buraya takýlmaya devam ederim ama elinde hisse olmayan biri olarak yazmam uygun olmaz.Maaþýmý alýn ca 100 lot cemas alim 350 tl iyidir be senin kamikaze hisselerden yakalarsam 350 tl ye gülmeyin lütfen.
Yeni gelen ve geçmiþten beri elinde bu hisseleri taþýyanlara bol kazançlar dilerim.
Yer Ýmleri