Benim sistem yine ala çevirdi kendini shortumu indirdim. Caný ne isterse yapsýn 27 tahvil alayým hayatýmý yasayayim
Benim sistem yine ala çevirdi kendini shortumu indirdim. Caný ne isterse yapsýn 27 tahvil alayým hayatýmý yasayayim
15 DAKÝKALIK VE HAFTADA 2 iþlem yapan sistem en güzeli gibi.
daha fazlasý sýkýntý oluyor.çok iþlem yaptýrýr.Benim sistem de dünden al da...
bu yoncayý alan satan kimdir var mý paylaþabilecek
bir halt olacaðý yok.
Muhtemeller...YTD
Bist 100
![]()
ereðli temettüleri yarýn hesaplara yatacak. 15,5 milyar tl az bir meblað deðil. piyasa nasýl tepki verecek parayý nasýl kullanacak ordan bir þeyler belli olabilir.
seneye hisse baþý 6,5 tl temettü verme tahminleri olan bir þirket söz konusu. 3-5 yýlda bir maliyeti sýfýra yaklaþtýrýyor.
audentes Fortuna iuvat
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Moskova Borsasý'nda iþlemler yarýn sýnýrlý sayýda hisselerde tekrar baþlayacak
MOSKOVA (AA) - Rusya Merkez Bankasý, 28 Þubat'tan bu yana kapalý olan Moskova Borsasý'nýn
yarýn sýnýrlý sayýda hisseler için iþlemlere açýlacaðýný duyurdu.
Rusya Merkez Bankasý'ndan yapýlan açýklamada, Moskova Borsasý'nýn yarýn TSÝ 09.50
ila 14.00 saatlerinde iþlemlere açýlacaðý belirtildi.
Ýþlemlerin sadece 33 hisse senedinde yapýlabileceði bilgisine yer verilen açýklamada,
açýða satýþlarýn ise yasaklandýðý kaydedildi.
Bankanýn yayýmladýðý ve iþlemlerin baþlayacaðý þirketler arasýnda Gazprom, Rosneft
ve Sberbank gibi ülkenin tanýnmýþ þirketleri de bulunuyor.
Moskova Borsasý, Batýlý ülkelerin yaptýrýmlarý nedeniyle 28 Þubat'tan bu yana iþlemlere
kapanmýþtý.
-AA-
ÜYELÝK : KASIM 2006
þimdi rusya yatýrýmcýlarý, yetkililer short olduklarýný açýyor , long olduklarýný kapalý mý býrakýyor diyecekler.![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Yer Ýmleri