Perşembe 1,93 Tl mazota
Cuma 2,28 TL benzine indirim geliyor
Perşembe 1,93 Tl mazota
Cuma 2,28 TL benzine indirim geliyor
RTE hala yanlışta ısrar ediyor. Et süt fiyatlari spekülasyon sebebiyle arttı sanıyor. Canlı hayvan gelecekmis Uruguay dan. Benim köyde durumu en iyi olanın yemi yok. Zaten çoğunun Kredi borcu var batık derecede. Bu sene buğday arpa ucuzdan alırsa ofis. Seneye yiyecek bakın kendinize tarla ekecek adam hayvan bakacak adam bulamazsınız.
Biçerdöverci tarlaya girmeden parayı peşin istiyormuş mazot fiyatlari oynadığı için.
Seçimden sonra Elektrik %100 doğalgaz %400 e kadar Ekmek şuan ki kurla 8 TL süt ürünleri et fiyatları %200 yükselir. Şuan ofis 450 USD ye buğday arpa alıp 155 USD ye satıyor. Ömür boyu böyle mi olur. TL bazinda %50 zararına satıyor seçimin hayrına
Slm. Petrol düşünce herşey dengesine oturur. Emtialar çakılır. Fiyat düşer demiyorum da alım gücü yükselir. Bizim tek sıkıntımız petrol ve türevleri. Demokrasi falan filan onları saymadan konuşuyorum.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık bu fiyatlar sürdürülebilir değil. Bizi geçtim bütün dünya da en basitinden pompa fiyatlarına bakmaya başlıyor ve homurdaniyorsa sıkıntı başlar. İhtilaller, isyanlar isteniyorsa o başka... Milleti sikacaksin sikacaksin hep olmaz biraz da ferahlatacaksin ki talep oluşsun. Satamadığın mali uretsen neye yarar?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri