Ýþ Bankasý geçmiþte holdingleþme için çalýþma yapmýþ ama çok fazla vergi gideri doðmuþ vaz geçmiþler diye okumuþtum. Ýleride bankalarýn bir seferliðine tekrar yapýlanmasýna izin verebilirler. Ayrýca Katýlým Bankasý kurmak isteyene ayrý iþtirak olmasý gerektiði söylenmiþ.
Bir yandan hissedarýn çýkarý korunmalý bir yandan da bankaya varlýk emenet edenin hakký korunmalý, bir yandan da verimli ve etkin bir yönetim imkaný olmalý. Þu þekilde bir çalýþma yaptým, daha detaylý da düþünülebilir. Tüm bankalarýn belirlenecek yapýya ileride gelmesi istenebilir.
![]()
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
ISFIN VE ISGYO taban.. 2.taban
Bu tip cýlýz, dandik kaðýtlara vadeli verilmesi anlamsýz..
Baþýnda Ýþ yazdýðýndan olsa gerek..
SM-A315F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karamemedin de öpmediði adam kalmadý..
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Günaydýn,
viop üstadlarýna nacizane bir sorum var. cevaplar için þimdiden tþk.
x hissesi 31 mayýs da temetü verecek, elimizde spotda mal tutup ayný miktar da mayýs vade için short açarsak.
vade sonunda shortlar spot ile kapanacak, temettü alýrmýyýz?
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
sonbahar çokta erken seçim anlamýna gelmez...ama olsun tabii ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur...
belki þöyle bir þey olur...yýlýn 2. yarýsý için emekli, memur v.s. iyi bir zam yapýp eyt myt v.s. ile hemen o gazla seçime giderler...düþük ihtimal bence...
.......Saadet Partisi Genel Baþkan Yardýmcýsý Bülent Kaya "YSK Ýl ve Ýlçe Seçim Kurullarýnýn 6 Temmuz tarihine kadar tamamlanmasýný istedi. Sonbahara dikkat!!!"deðerlendirmesinde bulundu.....
https://odatv4.com/guncel/yuksek-sec...-temmuz-235408
ÜYELÝK : KASIM 2006
Yer Ýmleri