Originally Posted by *Bozkurt Bu sene üniversiteli gençlerin, elit ve eğitimli gençlerin tatile gitme oranı yarıya düşer tahminen elit tabaka sayısı biraz elekten geçer üniversiteli gençlerde sayı baya düşer. elit tabakada da elek değil se de bi kalburdan geçme olur.
Originally Posted by Calibra üniversiteli gençlerde sayı baya düşer. elit tabakada da elek değil se de bi kalburdan geçme olur. Bu gidişle tatile sadece viobda ki lönkcüler gidebilecek,
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Bu gidişle tatile sadece viobda ki lönkcüler gidebilecek, Endeks'in olası geri çekilişlerinde ileriye dönük sağlam HALK mı toplamaya bakmak lazım?.
Originally Posted by *Bozkurt Bu gidişle tatile sadece viobda ki lönkcüler gidebilecek, fırıncılar da gider bizim fırın poça ya 6 kaat istiyor.
Originally Posted by Calibra fırıncılar da gider bizim fırın poça ya 6 kaat istiyor. Ekmekten para kazanamadıkları için yan ürünlere yüklendiler
Originally Posted by Calibra fırıncılar da gider bizim fırın poça ya 6 kaat istiyor. Emlakcılarda gider, yine zam gelmiş ev almakta artık lüks oldu
Originally Posted by *Bozkurt Emlakcılarda gider, yine zam gelmiş ev almakta artık lüks oldu adamlar bir ev satıyor en kötüsü bi milyon Sabah dediydim emlakcılarda tatile gider deye Birde fırıncılar dendi. Birde viob lönkcüler
Forum Rules
Yer İmleri