Ucuz hisse arayana ülkerden ucuzu yok Al yat
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ucuz hisse arayana ülkerden ucuzu yok Al yat
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Geçen Migros'da biri bir þey almýþ fiþ 6-7 lira tuttu ama kusuratlý. Migros kartý olmayýnca indirimli deðil indirimsiz fiyat geçerli olmuþ, müþterinin bozuk parasý yetiþmedi ben migros numaramý verince sorun çözüldü.
Bu 6 sýfýr atma iþinde 1 liranýn altýndaki küsuratlarý alýþkanlýklar nedeni ile önemsemiyorduk. O zamandan bu yana fiyatlar 10 kat arttý ama þu an býrak 1 lirayý 50 kuruþ bazen dikkat çekebiliyor.
O zamanlar biz Almanya'da 5 Euro kuruþa dikkat ederiz diyordu tanýdýðým. Bana da bu EUR daha da düþer mi diye soruyordu bir akrabam. Sanýrým 1000-1500 emekli aylýðý ile Türkiye'de zorlanmaya baþlamýþtý. Bir tanýdýðým da yabancý þirkette 2000 dolar maaþ alýyordu, ama iþ yerinde çoðu kiþinin maaþý ondan yüksekti, 30 bin EUR ile danýþman çalýþýyordu. Þimdi iþler terse döndü, þimdi 2000 dolar çok iyi para gibi.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Bozkurt hanýmýn biraz parasý var ne alayým. Ereðli þiþe tcell araba
Yeni politika kuru sabit tutarak fiyat dalgalanmalarýnýn azlatýlmasý. Boþ kasa ile kur tutulmaya çalýþýldýðý için kimse inanmýyor.
Ýktidar deðiþir ise muhtemelen IMF gelir, reçete yazarlar bence. Az para için þu olacak bu olacak çok bir önemi yok. Büyük para sokacak olan muhtemelen beklemede kalýyor. Bakanýn dediðini o da söylüyordur, sen muhtemelen evini arabaný kaybedersin, ben komple yatýrým þirketini kaybederim diyordur. Türkiye'den bir þey alacak olan sigorta ettiriyor, koca devlet ödemez mi, sigortaya ne gerek var aslýnda. Geçen TV'de söylediler bankalardaki mevduatta artýk tüzel kiþiler için de TMSF sigortasý olacakmýþ.
Yer Ýmleri