Marketteb Kemalpaþa tatlýsý veya þekerpare alýp 10 dakikada yapýlýr. Üzerine ceviz kýrýðý veya hindistan ceviz konulabilir.
TV'de adam reklam yapýyor 60 yýldýr bu iþin içindeyiz diye.
Marketteb Kemalpaþa tatlýsý veya þekerpare alýp 10 dakikada yapýlýr. Üzerine ceviz kýrýðý veya hindistan ceviz konulabilir.
TV'de adam reklam yapýyor 60 yýldýr bu iþin içindeyiz diye.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Diyelim ben bir hayal kuruyorum, sonra olmayacaðýna dair düþünceler geliyor sonra vaz geçiyorum.
Bazý insanlar neden olmayacaðýný bulamýyor hayal perest deniyor. Bir de bazýlarý hayallerini baþkalarýna söylüyor, onlar nasýl olmayacak bahanelirini bir þekilde eliyor ya da imkanlarý olduðu için o bahaneler sorun olmuyor.
Diyelim komþuna riskli bir hisse söyledin, adamýn tüm þirketi alacak kapasitesi var ise ona riskler komik geliyordur.
KAP: ANSGR [ISGYO ] ANADOLU ANONÝM TÜRK SÝGORTA ÞÝRKETÝ Pay Alým Satým Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1021302
Dosyalar:
15.04.2022 tarihinde Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 13,01-13,09 TL fiyat aralýðýndan 153.275 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi Þirketimizce gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Ýþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz %4,62 olmuþtur.
Ýþlem detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýda verilmektedir.
Holywood filmerinde, senarist, yapýmcý, oyuncu vs onlarca kiþi en sonda belirtiliyor.
Genelde iyi senaryo önemli oluyor.
Tivibuda sinema kanallarýnda arada spot yayýn oluyor, bir tanesi çok dikkatimi çekmiþti.
"Ýyi bir yönetmen, iyi bir senaryo ile bir baþyapýt üretebilir. Fakat kötü bir senaryo ile çok iyi bir yönetmen bile iyi bir film yapamaz." - Akira Kurosawa
Geçen aylarda da bir Fransýz filmi vardý, konusu bir kitabýn yazarýydý. Bir baþka filmde de kitabýýn yazarý baþkasýndan almýþ vs. Çok örnek var.
Geçen bir film için neden bu senaryo þimdiye kadar fimleþtirilmedi dediler, yazar senaryosuna sadýk kalýnmasýný istemiþ eski teknoloji ile mümkün olamamýþ.
Reklam dönüyor, "oldu caným sen söyle sahibinden.com'a yapsýnlar" diyor.
Ýnanýyorum ama ispatlayamam þeklinde bir düþüncem var.
Bana göre fýrsatlar insanýn ayaðýna gelir hatta aðzýna servis edilir, insan bunu teper, sonra da kaçan fýrsata yýllarca üzülür.
Bunun devamý olarak, asla fýrsat kaçmaz inat ile baþka bir fýrsat getirilir,
Bundan sonrasýndan emin deðilim, gerekirse zorla midesine enjekte edilir.
Ben pek hayýr diyemeyen biri olduðumdan öyle fýrsat filan kaçmadý, mideme inen þeyler tekrar geri alýndý. Mantýken daha iyisi sonra verilmesi gerektiðine de inanýyorum.
bir short enayisi olarak haftalardir moral yok haliyle..yeni hafta da zalýmýn zulmü devam..iyi hafta sonlari herkese..
Yer Ýmleri