Dostum ben sallayarak yazmýyorum
Bizim borsa orta da hiç bir sebep yokken sürekli çýkýyor. Ve bu çýkýþýn da düþüþü mutlaka olacak. Ha bir de eski zirvenin civarýnda yada aþaðýlarýnda düþmeli desem yazý turaya döner bu iþ. Ama herkesin gördüðü gibi çok hýzlý geldik buralara. Dow a, bizim göstergelere ve son 3-4 gündür vatandaþa yapýlan kitlemeyi gördükten sonra düþmeme ihtimali daha az diyorum sadece.
Viop tarafýnda dün bile 270 milyon küsur teminat tamamlamasý istenmiþ. Doðru dürüst düþmedik bile. Pazartesi sabahý FDow u 500-600 puan aþaðýda görürsek Dow un kapanýþýna göre -1200 puan demek bu. Bakalým o zaman bizim bademler kaçtan açar görelim
Artýk alýþtýk bizim bademlere. Ýþlerini bitirdikleri zaman durduk yere Dow u takmaya baþlarlar. Bir bakmýþsýn onlar 1 düþerken biz 5 düþeriz.
Ayrýca vade sonu ayarlamasý diyor herkes. Geçen ki büyük düþüþte de Aralýðýn 20 sinde baþladý düþüþ. Orada vade ayarlamasý yapmýyorlarmýydý? Tabi ki yapacaklar. Adamlarýn iþi bu
Önümüzde 5 gün var. Bir kaç gün daha sert basarak son 2 gün de diðer vadeye geçerler. Ayrýca bir arkadaþ yazmýþtý. Tacirler perþembe ve cuma ilk önce viop tarafýnda sonra hisse senetlerinde saðlam çaktý demiþti. Mantýk yürüttüðümüzde bu düþüþ devam eder mi etmez mi?
Aslýnda fazla þöyle yapar böyle yapar demeye gerekte yok. Saatlik macd al vermeden düþüþ bitti diyemeyiz. Bugüne kadar düþüþlerde saatlik macd ýn þaþtýðýný görmedim![]()

Yer Ýmleri