Sabah Albaraka rüçhan muhabbeti olmuþtu 0,30 ken 0,15 e düþebilir demiþlerdi 0,14 kapattý![]()
Sürekli bedelli artýran bir þirket. Bankalarýn sermaye artýrmasý sorun olduðuna iþaret olabilir. Büyük bankalar emeklilere 2750 ye kadar promosyon veriyor, demek para fazla geliyor ki daðýtýyorlar. Akýllý telefon uygulamalarý vs yapýmý, bakýmý pahalý þeyler ölçek ekonomisi istiyor. Giriþim sermayesi þirketi var bence o deðerlidir orada.
Bir seferinde son gün sabah 0,01 kuruþa yüklü miktar rüçhan aldým akþam 0,03 kuruþtan sattým hayatýmýn en karlý kazancý olmuþtu. Ben 10 bin lira kaybederim ama banka 1 milyon dan olur diye riske girmiþtim.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
site bahcesinde kucucuk cocuklar oynuyor,biri diyor ki hadi kaka yapmaca oyanayalim, en çok kaka yapan kazanýrbizim bist te de aynýsý gecerli
![]()
Þu sýralar her þeyin fiyatý yükseldi paketli ekmek kg 20 TL'den düþük yok, bunun yanýnda ürünler arasýnda dengesizlik had safhada, market ve üreticiler fiyat tutturamýyorlar. Markete gittim markalý ton balýðý market markalýdan ucuz, 1 litrelik su, 1 lt gazozdan pahalý, bir markette 99 TL olan diðer markette 350 TL, irmik undan ucuz, bulgur baldo prinçden pahalý vs.
En ucuz þey malesef kabuklu ceviz onu kg 49 TL yapmýþlar. Fasulye konservesi de 6 TL gibi o da ucuz.
Döviz ve finans piyasalarý istikrarlý olsa ithalat ülkedeki rekabeti düzene sokuyor, döviz kýtlýðý olunca saçma sapan fiyatlar bir çok alanda var.
Bir de merdiven altý üretilebilenler ile ESG (Environmental, Social and Governance), sendika, vergi vs onlara dikkat edenlerin ürettikleri arasýnda da ayný ürünlerde büyük farklar var.
Borsada da bu tip durumlar var. Kiminin malý kýymetli yukarýda tutuyor, kimi bulduðu fiyattan yediriyor.
Bu þekilde saçmalýk bence uzun süre gitmez.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri