Ee ne diyorsunuz? Xbank coþar mi yarýn?
Ee ne diyorsunuz? Xbank coþar mi yarýn?
SP 500 Nasdag vadelileri % 1 in üstü artýda..
Kapanýþdan sonra haber mi var ne oldu acaba..
Bizim borsaya çok benzeyen bir hikaye var. Cüsseli sürekli ibadet eden dindar adamýn biri þeytaný dövmek ister. Þeytaný görür ensesine bir tokat patlatýr. Þeytan döner ve der ki. Eðer 100 sene yaþayayacaðýný bilmesem seni bir döverdim de.. Adam 100 sene yaþayayacaðýný öðrenince þeytandan ibadeti býrakýr. Bar pavyon eðlenceye akar. Bir gün yine eðlenirken iri yapýlý dev biri eðlence mekanýndan girer. Adam ýrkýdýr sen de kimsin diye sorar. Azrailim diye cevap verir iri yapýlý adam. Ne iþin var burada diye sorar. Azrail senin canýný almaya geldim diye cevap verir. Ýyi de ben 100 sene yaþayayacaðým daha çok var diye karþýlýk verir. Azrail kim söyledi der. Adam tam þeytan diye cevap verecek iken. Jeton düþer.
Bankalarýn Fx platformlarý kapanacak/kýsýtlanacak söylentisi var.
Türk iþe göre Açlýk sýnýrýnýn asgari ücretin 1070 tl üzerine çýktýðý 4 kiþilik bir ailenin ankarada yoksulluk sýnýrýnýn 17.340 tlye yükseldiði bu günde hala sapýklarýn zihniyeti bozuklarýn hýrsýzlarýn arkasýndan gidenlerin aklýný baþýna almasý bu vahim tabloyu görüp susanlarýnda biz nasýl insanlarýz diyeceði yarýnlara ulaþmak dileðiyle diyorum halen 2500 lirayla geçinmeye çalýþan emekliler olduðunu düþündükçe Allahým sen aklýma mukayyet ol diyorum baþkada diyecek birþey yok..
Yer Ýmleri