RUSYA'DAN DÝÐER ÜLKELERE TEHDÝT
Rusya Savunma Bakanlýðý, Ukrayna askeri uçaklarýnýn sýnýr ülkelerdeki havaalanlarýný kullanmasýnýn bu ülkelerin silahlý çatýþmaya dahil olmasý olarak kabul edileceðini bildirdi.
YTD
RUSYA'DAN DÝÐER ÜLKELERE TEHDÝT
Rusya Savunma Bakanlýðý, Ukrayna askeri uçaklarýnýn sýnýr ülkelerdeki havaalanlarýný kullanmasýnýn bu ülkelerin silahlý çatýþmaya dahil olmasý olarak kabul edileceðini bildirdi.
YTD
Boþuna 3 çocuk yap denmedi.
Biri yað kuyruðuna
Biri ekmek kuyruðuna
Biri de benzin kuyruðuna.
Herþey planlý...
Ya arkadaþlar kusura bakmayýn burasý yað borsasými yahu.Sabahtan beri yað😊Az gündeme yoðunlaþýn ;töbe😂YTD
her belediye halk ekmek fabrikalarý gibi btki fabrikalardan kursa þehrin organize sanayisine hatta ilçelere iyi iþ yapar. Kuraklýk don, mazot köprü geçiþ vs bahanesi sebze yeþillikte sýfýra iner.
https://www.dunya.com/sektorler/tari...-haberi-624496
eskiden þöyleydi de þimdi daha iyi. ben çok kötüydüm de sýnavda ilk þuna girdim yazýlarýndan öeh geldi.
sorularýn cemaatlere tarikatlara gönderildiðini bilmeyen var mý? ben bilmiyordum diyene madalya takmak lazým.
çocuða yabancý dil öðret yurtdýþýnda çöpçü olsun bizim mv kadar kazanýr.
gavur bile bu memlekete bu kadar zarar veremez.
audentes Fortuna iuvat
Petrol konusunda 2008 bu kadar zam yapýlmamýþtý 160dolqri gördüðünde,bu sefer muazzam zam yapýldý
Bunun açýklamasý önemli degilmi ,nedeni!!
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Yer Ýmleri