Bu suveys kanalýnda karaya oturan geminin yukarýda görüntü veren uydumuz ukranyayida gorebiliyordur
Baþkada resim vermediler acaba izleme yapiyorlarmidir
Bu suveys kanalýnda karaya oturan geminin yukarýda görüntü veren uydumuz ukranyayida gorebiliyordur
Baþkada resim vermediler acaba izleme yapiyorlarmidir
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
40 50 dönüm yerine göre deðiþkendir. En basiti 50 dönüm kiraz müthiþ ötesi bir rakamdýr.
50 dönüm pamuk ortalama toplamda 15 ton olabilir. Biraz kýrsal yerde toplamda 5 ton kekiktir.
Yapabilene 50 dönüm karnabahar veya lahana çok iyidir. Sýcak su olan yerde müthiþ 8 seradýr.
Normal bir papates soðan. Çok iyi kavun karpuz mýsýr. Eh denebilecek buðdaydýr.
Yaný kanun çýkacak ve 50 donume toplanacak ise iþler çok karýþýr. Biz ukrayna deðiliz ki dümdüz toprak. Yazlarý ýlýk geçen. Sagi solu ortasý ayný da ayný.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
[QUOTE=ariston;5824407]Dolarý sabit tutabilirler ise enflasyon düþer. Enflasyon düþmesi fiyatlarýn daha yavaþ artmasý demek. Fiyatlar zor düþer.
Þöyle bir deneme yaptým.
Kasým aralýk ocak þubat kesin yatar ²
Bu totunun yatýp yatmayacaðýný haziran temmuzda anlarýz
bir halt olacaðý yok.
Aile gecmisim ittibari ile ciftcilik ve hayvanciliktan anlarim. 13-14 yasima kadar, cobanlik, ekme bicme gibi butun ciftcilik islerini yaptim.
Arti, son zamanlarda tarim, Besi ve sut hayvanciligi isine tekrar girisimde bulunmak icin bir kac kere sektor ve saha calismasi yaptim. Her defasinda olumsuz sonuclarla karsilastigim icin vaz gectim.
Ama insan cocukluk askini unutamiyor diyorlar...., hayirlisi ise bir gun uygun bir zamanda tekrar girecegim bu islere.
Dünyada her þey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürþit ilimdir, fendir. Ýlim ve fennin haricinde mürþit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
Yer Ýmleri