noktalama iþareti yerine "dayý" yazan birini daha fazla okumak istemiyorum, tamamen vakit kaybý. basýyorum engeli
noktalama iþareti yerine "dayý" yazan birini daha fazla okumak istemiyorum, tamamen vakit kaybý. basýyorum engeli
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Türk parasýnýn deðer kaybi ile zenginlesenler rezonans a girmesi normal.
Ellerinden ekmek alýnacak 1 $ 4-5 TL olur ise..
TL deðer kaybettikce zenginleþen zenginliðe zenginlik katanlar..
Helal mi þimdi bu.. Allah görüyor dayý. Bu devran döner. Mazlumlarin ahý arþa çýktý.
Nasýl iyi mi böyle..
Þimdi Tv ye uzmanlar çýkar dolar bazlý þirketler çok ucuz , ihracat yapan þirketler karlar vs diye onlarda görevini yapar , hazýr ýþýklý gözlerle borsamýz rekor kýrýyor diyenlerde mevcutseneryoyu kendimiz yazýp kendimiz oynuyoruz .Yalnýz bu sefer bu hikaye filmin ilk bölümü gibi olurmu bu þüpeli bende.
Zaten baþkan bu enflasyonla 14.70-80 durmasý normal deðil , bence birazda kademeli kendileri oynuyor enflasyona göre yeni bant aralýðý oluþturuyorlar bana göre.Dün bazý dostlardan gelen bilgiye göre turizmde gelirlerin þimdilik iyi olduðu sýkýntý olmazsa hedeflere yakýn bir turizm beklediklerini söylediler.
Yer Ýmleri