size bol þanslar..ben kaçar.
size bol þanslar..ben kaçar.
yabanci agirligi cok az,körler saðýrlar birbirini aðýrlar modundayiz galiba..diðer borsalar düþüyor onlarin bizim gibi halkini enflasyon canavarinin kucaðina iten yonetimleri yok,borsada ki yatirimlarini bir süre satsalarda olur...bizde paramizi koruyacak yer kalmadi..nereye gidelim ?
son bir parti alýmým kaldý. tüyler diken diken. ya devre kese ya kuzgun leþe
XU100 hadi neyse, dolar bazýnda dipte sonuçta fakat Amerikan endekslerine ne demeli? Bu krize aþýrý þiþkin seviyelerde yakalanmasýna raðmen büyük piyasalar arasýnda en az düþen piyasa durumunda. Þu grafiðe bakýn, 3. dünya savaþý çýkacak lütfedip 10 yýllýk yükselen kanalýn içine girmedi ya Nasdaq. Olacak iþ deðil.
![]()
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
sevdiðim vadeli kaðýtlar da batýk..Toaso,pgs,froto,
Yan tahtalarda, aðýrlýðýn yerli yatýrýmcý olduðu tahtalarda, satýþ baþladýðýnda taban taban gidiyor. Beni de bu düþündürüyor çünkü þu an bist yerli yatýrýmcýda. Kenardan izlemek daha mantýklý geliyor bana.Originally Posted by gmt[emoji2400
Ytd.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
bence 8.90 endeks için dip sayýlýr.
(yýlbaþýnda bist100/ayçiçek 16.66 idi
þu an 8.90)
Yer Ýmleri