Bugün bir þirket sahibi çýktý BBHT'ye ben bakmýyorum fiyata dedi, biz de inandýk.
Geçen yýl da biri çýkmýþtý, ben kim alýyor kim satýyor bilmiyorum demiþti, kardeþi alýp satýyormuþ, haberler çýkmýþtý.
Zamanýnda Kav Kibrit vardý skandal olmuþtu.
Bugün bir þirket sahibi çýktý BBHT'ye ben bakmýyorum fiyata dedi, biz de inandýk.
Geçen yýl da biri çýkmýþtý, ben kim alýyor kim satýyor bilmiyorum demiþti, kardeþi alýp satýyormuþ, haberler çýkmýþtý.
Zamanýnda Kav Kibrit vardý skandal olmuþtu.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Manüplasyona karýþmamýþ 10 þirket bulamazsýnýz burada...
Büyük grup þirket patronlarý belki tenezzül etmez, onlarda da üst yöneticiler iþi bitirir...
Otorite hiç birþey yapmaz, çalýnan parayý kýrýþýr...
Özellikle halka arzlarda hiçbir hisseye bulaþmayýn, 2-3 yýl izleyin, düzenli temettü veriyorsa ilgilenin...
35 yýldýr gördüðüm budur...
Bilgilendirme amaçlýdýr. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bilgilendirme amaçlýdýr. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bence de otorite sorumlu.
Hepimiz insanýz, kolay para suç gibi gelmiyor belki. Genelde yöneticiler ve küçük þirketlerin patronlarý veya onlarýn yakýnlarý bu iþlere giriyordur. Bir de içeriden bilgi alan büyük spekülatörler olabilir. Bir seferinde bir þirkette bir çalýþaný iþten atmýþlar, olup biteni bir aracý kuruma aktarýyormuþ demiþlerdi.
Gerçekten doymuþ zenginler için itibar her þeyden önemli, ufak tefek þeylere bulaþmýyorlardýr.
Þimdiki sistem sakat, sürdürülebilir deðil.
Evde de bazen duvardan gelen sesler ile de tartýþýyorum bu konuyu ama günlük iþlerde yardýmlarý oluyor, ocaðý kapat, anahtarý unuttun, onu öyle yapma vs.
Aslen gaipten gelen seslere bile bakýlmamasý lazým, þimdi telefonlarda akýllý asistanlar oluyor, onlar da akýl veriyor.
Tüm müslümanlarýn Ramazan ayý mübarek olsun.Allah nicelerine saðlýk-mutlulukla eriþmeyi nasip etsin.
Yer Ýmleri