Ve size de kocaman bir teþekkür paylaþýmlar için![]()
Ve size de kocaman bir teþekkür paylaþýmlar için![]()
Tamam öðreniriz zaman bizim![]()
Bizim topiðe taþýdým ki kaybolup gitmesin bizlerinde kulaðýmýza küpe olsun yatýrým yapacaðýmýzda dikkate alalým
bir arkadaþýmýz sormuþ; bu tablonun yatýrýmcýya yararý nedir bir anlamý var mýdýr ?
sað olsun berkimcans cevaplamýþ;Kendimden örnek vereyim;
Taþýnan Açýklar tablosuna bakarak korkmadan GARAN da long pozisyon açarým, düþüþlerin alým için fýrsat olduðunu düþünürüm, þunu anlatmaya çalýþýyorum, açýk taþýnan hisselerde eðer açýkcýlar piyasa oyuncularý ise tahta yapýcýsý hissenin düþmesine izin vermez hatta piyasa izin verirse yukarý sürer, açýkcýlarýn zarar yazmasý için çalýþýr!
By the way
Geçen sene Ramazan ayýnda baþka bir forex sayfasýnda Selim bey ve diðer arkadaþlar ile çok tatlý sohbetlerimiz oluyordu. O günleri de çok özlüyorum
Burdan evrene mesaj yolluyorum. Umarým ulaþýr ve yollarýmýz yeniden kesiþir hepsiyle
Selim bey geçen sene bana Özbek pilavýný þiddetle tavsiye etmiþti fakat ben hiçbir restorantta bulamamýþtým. Bu sene þansýma Özbek bir arkadaþýmdan 3 defa yeme fýrsatým oldu. Ve dün de Türk arkadaþým yaptý. Hatta Özbek arkadaþýmýn yaptýðýndan daha lezzetliydi dünkü..
Gerçekten güzelmiþ.Ben de þiddetle tavsiye ediyorum.
Hayat ne güzel.. Baþýmda dönen kalpler.. Çok duygulandým..
Sevgiler![]()
Yer Ýmleri