Grafiğe göre trendin hangi yönde devam etmesi beklenir ? Öyle bir Noktaya gelmiş durumdayız ki Elde yoksa alınır, Elde varsa satılır Trend altı ikili tepe aşağıya. Uyumsuzluk yukarı diyor
Originally Posted by rosense Grafiğe göre trendin hangi yönde devam etmesi beklenir ? Öyle bir Noktaya gelmiş durumdayız ki Elde yoksa alınır, Elde varsa satılır Trend altı ikili tepe aşağıya. Uyumsuzluk yukarı diyor Buradaki gösterge nedir acaba sayın rosense? İlginç uyumsuzluk vermiş..
Originally Posted by BaşKara Buradaki gösterge nedir acaba sayın rosense? İlginç uyumsuzluk vermiş.. hocam kuşlu sitede gördüm kendisini takip de etmiyrum başka takipcilerim retweet etmiş bilemiyorum ...
Originally Posted by rosense hocam kuşlu sitede gördüm kendisini takip de etmiyrum başka takipcilerim retweet etmiş bilemiyorum ... Twitter adresi nedir peki? Oradan bakarım..
Originally Posted by BaşKara Twitter adresi nedir peki? Oradan bakarım.. Bu mesajı şimdi farkettim Herkes Twitter adresi soruyor
Originally Posted by BaşKara Twitter adresi nedir peki? Oradan bakarım.. Tabiiki dostum buyrun https://twitter.com/analizsanati/sta...919d0ibXP0221Q
Forum Rules
Yer İmleri