Akhenaton Küçük yatýrýmcý ya sesleniyorum.
kimseyi dinlemeyin herkeste tradingview var neredeyse bak aylýk RSÝ ye kendi yolunu kendin çiz.
býrak þu hüstad tayfasýný.
sadece teknik sana yol verir.
tekniðin olmadýðý yerde bulunmadýðý yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler.
paraný kimseye emanet etme
Teknik olarak düþüþe inanmayanlar, bilanço dediler seçime kadar düþmez dediler.
alýn bilançoyu da gördük. 50 bin 70 bin 100 bin 200 bin takipçiler nasýl bu yanýlgýya düþtü aylýk hiç mi bakmadýlar. Ben nakite geçtim dedikçe aþaðý düþünenle alay edilen tt leri gördü bu gözler

xu100 grafiði yorumsuz býrakýyorum. tek yorumum aylýk RSÝ 5 98 iken graflar atýp roketlerle süsleyenleredir.
insanlarýn maðdur olmasýnda bu graflarýn hiç mi etkisi yoktu. þimdi eserlerinizle övünün.

Çoklu takip hüstadlarý baðýra baðýra gelen felaketi süsleyerek vitrine koydular.
inandýrýldý bu yatýrýmcý. teknik sat ve kaç derken roketler kondu.

Býst aylýk RSÝ mutlak düzelmeli balon RSÝ 5 likte hem de destek ve trend bu þekilde

Ky ye bir önerim olmuþtu zamanýnda RSI 5 olarak izleyin dedim 14 deðil MACD 16/3/10 izleyim demiþtim kim uyguladý ? bunlar erken uyarý görevi gören deðerlerdir demiþtim. kendi adýma söyleyelim 5/20/1h da böyle yürüdüm hep.%95 yakaladým ttrendi. paraný baþkasýna deðil RSI YE EMANET ET

herkese bol sans dýlýyorum yatýrýmýnýzý kendýnýz ýdare edýnýz kýmýnýz ýcýn gec oldu belkýde tecrube acýdýr dýyelým basýnýzý agrýttýysam ozur dýlerým ama ýcýmdekýlerý kusmam gerektý kýbarca uyarýlarda bulunmustum ama durum kendýmce bunu gerektýrdý

Tradingview içinde bir çok formasyon kalýbý var. buda onlardan biri..elliot sayanlar fikir verebilir. bu tradingin kendi uygulamasý. aylýkta býste bu formasyonu bir koyun bakalým. RSÝ 5 yaparak korelesine bakýn ne görüyorsunuz?

Anlýk aylýk býst

Bunlarý kullanýn piyasanýn içinden geçin yemin ediyorum yamyamlarýn eline verirsiniz tüm malý bakakalýrlar