Originally Posted by Dore Umarım 32850 gormeden tekrar düşer.. günaydın dore hn dow 32.850 yi gördükten sonra düşsün lütfen sabah alım yaptım.
Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by boymatlı günaydın dore hn dow 32.850 yi gördükten sonra düşsün lütfen sabah alım yaptım. Siz benim bir tanemle dansa mi ciktiniz.. Ne diyim.. Peki ben çok kazandım birazda siz kazanin.. Dow kaybettirmiyor nasılsa.. Gunaydin
Originally Posted by Dore Siz benim bir tanemle dansa mi ciktiniz.. Ne diyim.. Peki ben çok kazandım birazda siz kazanin.. Dow kaybettirmiyor nasılsa.. Gunaydin Evet dow la dansa çıktık bugün, ama sadece bir kerelik Ben dow la aranıza girmeyim fazla.
Gece çok düşmüş ve ben 32850 hedefli uzun acacaktim.. Uykuda yakalanmisim.. Siz kazanin benim yerime Sn boymatli
Originally Posted by Dore Gece çok düşmüş ve ben 32850 hedefli uzun acacaktim.. Uykuda yakalanmisim.. Siz kazanin benim yerime Sn boymatli dow la kimyamız uyuşmadı, maliyetten kapattım. dow sizin olsun
Originally Posted by boymatlı dow la kimyamız uyuşmadı, maliyetten kapattım. dow sizin olsun eurjpy sattım, allah kabul etsin
Originally Posted by boymatlı eurjpy sattım, allah kabul etsin İnşallah kazanirsiniz
Originally Posted by boymatlı eurjpy sattım, allah kabul etsin kabul etmedi, kapattım neyse bu da nazarlık olsun bugün.
Forum Rules
Yer İmleri