Rezil kaðýt bildiðimiz gibi .KIRMIZIYI çok sevdi.Tahta yapýcýlarýn mutlaka bir planý(iyimi kötümü bilmiyoruz tabii) vardýr ama bizim ufacýk yatýrýmýmýzýn %50'si gitti bu arada .
Rezil kaðýt bildiðimiz gibi .KIRMIZIYI çok sevdi.Tahta yapýcýlarýn mutlaka bir planý(iyimi kötümü bilmiyoruz tabii) vardýr ama bizim ufacýk yatýrýmýmýzýn %50'si gitti bu arada .
Bizim kaðýdýn üstündeki isim benzeri hisse(SMART )günlerdir tavan gidiyor gözümüzün önünde .insanýn kahretmemesi mümkün deðil.Bizde bizim adi kaðýt ne zamanyeþile dönecek diye bekliyoruz.Sebep olanlara baþta küçük yatýrýmcý düþmaný PATRONU olmak üzere en iyi dileklerimi(!)iletiyorum.
Son düzenleme : eldoR21; 23-11-2023 saat: 11:52.
Adi kaðýt adiliðine devam.Patron efendi kazýk atmaya devam ediyor.Bu enerji patronlarý birbirine benziyor.Önce EUREN 'in milletvekili patronu(þimdilerde parti deðiþtirmekle meþgul) arkasýndan SMARTG patronu kaðýtlarý tavanlar yaptýktan sonra resmi izinle hisselerini satýþa baþladýlar.Önce EUREN küçük yatýrýmcýsýný üzdü þimdide maalesef bu kaðýt üzüyor.Mübarek günde iyi dileklerimi(!) gönderiyorum
Patron efendinin satýlamayan 2milyon lotunun olduðunu söylüyor Ýnvesting com.da bir arkadaþ.buda 50'li rakamlarý göreceðiz anlamýna geliyor bana göre.
Patron elinden geliyorsa(ki geliyor)3-4 gün kaðýda dip yaptýrda bu ÇÝN ÝÞKENCESÝ bitsin allahaþkýna.
Son düzenleme : eldoR21; 24-11-2023 saat: 13:51.
Saat 15'de KAP'a düþen bildirimle YEÞÝL yüzü gördü kaðýt.Anlaþýlan patron kaðýdý toparlamak için bazý giriþimlerde bulunuyor.Hayýrlýsý.70'li rakamlara gelmedikçe moraller toparlanamaz.
kaðýtta bir ayda TEB 7.5 milon lot satmýþ bu yüzden baskýlanýyor. Eðer satmaya devam ederse 2 milyon lotu daha var.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0231125-28.htm
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Deðerli kardeþim Resmi gazetede yayýmlanan son kararý iyiniyetli olarak yayýmladýnýz ama kaðýt maalesef bildiðini okuyor.Çünkü patron sanýrým kaðýtlarýný sata sata bitiremedi.Bugün Resmi gazete haberini bahane edip hafif yükselttiler vede maalesef satýþa geçtiler..EUREN kaðýdýndada yaþadýk benzerini.Enerji patronlarý birbirlerini takip ediyorlar..Bu kaðýt KIRMIZIYI seviyor biz sevmesekde.
Endeks aldý baþýný gidiyor bizim rezil kaðýt nerdeyse dip yapacak anlamak mümkün deðil.
Son düzenleme : eldoR21; 27-11-2023 saat: 17:00.
Yer Ýmleri