Originally Posted by
SOrRrOS
Ata bey nasýl bir kapanýþtý bu anlayabildiniz mi? Elimizdekini geri aldý gitti.Mal çýkmaya mý uðraþýyor mal kapmayamý.
Böylesi olaylar çok gördüm ben hatta tavandan taban yapanlarý bile gördüm birde eskiden marj %20 idi asýl o zaman para kaybý da yabancý da oluyordu sabah ayrý öðle iki saat mola vardý günün yarýnýný analiz edip çarþý pazarda iþini hallederdin þimdi sýrf kumarhane kazanýyor komisyon veri üçerti felan yani bu ortamda bunu yapanlar dün hýzlý aldýlar 5 iken bugün. De sabah açýlýþta sönüktü sonra tavana doðru sürdü satýþlarý kaldýrdý fakat maliyetli oldu sonra dayanamadý verdi yada oyuncular arasýnda kavga çýktý bilmiyorum çok karma karýþýk anlattým galiba iþin özü bu þirket bir kaç dolar bazlý kap daha atsýn yeni fabrika ile ilgili bir kaç kap gelsin karda yazsýn bu hareketi yapanlar ah vah der mi topladýðý malý böyle hoyratça satmaz üç kuruþ kar ile
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri