AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Þirketimiz ile yurtiçinde yerleþik iki farklý müþteri arasýnda, güneþ enerjisi elektrik santrali projesine iliþkin mühendislik, tedarik ve kurulumuna istinaden KDV hariç toplam 1.239.000,00 ABD Dolarý bedel üzerinden sözleþmeler imzalanmýþtýr. (Güncel baz ABD Dolarý/TL kuru ile toplam bedel 23.003.769,60 -TL'dir.)
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Herþeye raðmen, verilen cezaya 2 kontra kapla cevap verip brüt takasta bile yoluna ve yarýþa! devam ediyor. Samimi söylüyorum böyle hisse hiç görmedim.
Cezadan etkilenmeyeceðini söyledik ama bu gün tavan yapmasý inanýlmazdý,çok büyük sürpriz oldu .Gesan, Yeo ve Smart g bu gün ortak hareket ettiler.Smartg bu günkü hareketiyle övgülerimizin boþuna olmadýðýný bize gösterdi ve ayný zamanda büyük olduðunu da.
Dün heyecandan yazmayý unuttuk. Yeo da bu heyecanlý yarýþa katýldý.Yeo iddialý þekilde yeni nesil enerji þirketleri rekabeti içine girmiþti zaten. Tekniðide süper olmuþtu. Bu gün de ilk 15 dakikada tahtasý kapandý .Elinde olanlara hayýrlý olsun.
Yeo önde gidiyor ,arkada gesan ,smartg..
Beklentilerin gerçekleþme süresine göre hýzlý giden ve fiyatlanan hisselere bugün nihayet bir satýþ geldi. Hisseler yatayda bir süre sakin kalacaklar.Bolinger bant yani bir yerde pist dýþýna çýkýp kural ihlali yapan yeo, gesan ve smartg bolinger bant içine çekilecekler ve yeniden start verilecek. Ancak her 3 hissedede her an kap düþme ihtimali hisseleri ve yatýrýmcýlarýný teyakkuzda tutacak.
Kârýný isteyen realize eder,isteyen bekler,isteyen olasý bir düzeltmeden sonra tekrar girer sonuçta her 3 hissede iyi kazandýrdý.Ve bundan sonrada kazandýrma ihtimalleri tabiiki olacaktýr.Ama artýk burasý bir yol ayrýmýdýr.
Bedelsiz onaylanmýþ. Hayýrlý olsun.
https://spk.gov.tr/data/63483e851b41...a4/55-2022.pdf
Y.T.D.
Bedelsiz onayý hayýrlara vesile olmasýný temenni ediyorum hayýrlý cumalar olsun inþallah maþallah hayýrlý bayramlar
Yer Ýmleri