Baþkan düþüþlerden dýs sebepleri sorumlu tuttu. Geri alim yapcam dese hisse tavan
Baþkan düþüþlerden dýs sebepleri sorumlu tuttu. Geri alim yapcam dese hisse tavan
hayýrlý olsun
14.09.2022 tarihli Özel Durum Açýklamasý'nda da belirtildiði üzere Þirketimiz baðlý ortaklýðý Smart GES Üretim A.Þ. Enerji Piyasasý Düzenleme Kurulundan (EPDK) Niðde Bor bölgesinde kurmayý amaçladýðý söz konusu 100 MWe (Bor-1) gücündeki güneþ enerjisine dayalý elektrik üretim santrali için ön lisans aldýðý bilgisi kamuoyu ile paylaþýlmýþtý.
T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlýðý Teþvik Uygulama ve Yabancý Sermaye Genel Müdürlüðü'nden komple yeni yatýrýmda kullanýlmak üzere, Þirketimizin %100 baðlý ortaklýðý Smart GES Üretim A.Þ. tarafýndan, 100MWe Bor-1 Güneþ Enerji Santrali (GES) projesi yatýrýmý için toplam sabit yatýrým tutarý 1.994.972.280 TL'lik Yatýrým Teþvik Belgesi alýnmýþtýr.
Söz konusu Yatýrým Teþvik Belgesi'nde öngörülen destek unsurlarý "KDV Ýstisnasý", ve "Gümrük vergisi muafiyeti " þeklindedir.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Hala milleti dökme derdinde
artýk ne kadar güzel haber gelirse gelsin korku hakim olunca satýþ maksatlý kullanýyorlar ters orantý yapmak bazen uzun vade de iþe yarar kýsa da tabiki olumsuz olabiliyor
Þirketimiz ile yurtiçinde yerleþik büyük bir müþteri arasýnda KDV hariç 21.945.000,00 ABD Dolarý bedel üzerinden güneþ paneli satýþýna istinaden yurtiçi satýþ sözleþmesi imzalanmýþtýr.
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
77,4 maliyetle 310 lot aldým. Hedefim 100 lirayý geçmeden 600 lota tamamlayýp unutmak. Çevreciyiz ama elimde Sasa ve Ereðli var... Ýkisinin de çevreye verdiði kalýcý hasardan tiksiniyorum ama tutuyoruz iþte elimizde... Güneþe yatýrým yaparak vicdanýmýzý rahatlatalým bari... Konuyu geçmiþe dönük okuyalým ki yatýrýmcý sunumunu çok sevdik, baðrýmýza bastýk.
Yer Ýmleri