niye TAVAN oluyorsun ? daha yeterince almadim![]()
niye TAVAN oluyorsun ? daha yeterince almadim![]()
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Gelen KAP nedir ? Faydalimi ? Yoksa negatif bir haber mi ?
In God We Trust
SPK haftalýk bülteni -AA
SPK haftalýk bülteni
ÝSTANBUL (AA) - Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Asce Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðýnýn pay baþýna 12,60 liradan ilk halka arzýný onayladý.
SPK haftalýk bültenine göre, kurul Asce Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý'nýn pay baþýna 12,60 liradan ilk halka arzýný, Smart Güneþ Enerjisi Teknolojileri Araþtýrma Geliþtirme ÜRetim Sanayi ve Ticaret'in 299 milyon 880 bin lira, Seyitler Kimya Sanayi'nin 41 milyon lira tutarýndaki bedelsiz sermaye artýrýmý baþvurusunu, Vestel Beyaz Eþya Sanayi ve Ticaret'in 700 milyon lira, Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret'in 100 milyon lira, Kent Finans Faktoring'in 169 milyon 500 bin lira, Global Menkul Deðerler'in 300 milyon lira, Tam Finansman Faktoring'in 300 milyon lira, Koç Finansman'ýn 500 milyon lira, Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi'nin 1 milyar lira, QNB Finans Yatýrým Menkul Deðerler'in 1 milyar lira, Nurol Yatýrým Bankasý'nýn 2 milyar lira, Arçelik'in 500 milyon dolar tutarýndaki borçlanma aracý ihracý baþvurusunu onayladý.
Kurul, Panelsan Çatý Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret paylarýnda gerçekleþtirilen iþlemlerle ilgili olarak 3 gerçek kiþiye 466 bin 701 lira, Servet Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý AÞ'nin 1 Ocak 2021-31 Aralýk 2021 hesap dönemine ait finansal tablolarýna iliþkin yapýlan inceleme sonucunda þirkete 51 bin 236 lira idari para cezasý uygulanmasýný kararlaþtýrdý.
"Phase Forex", "GKM Forex", "GKM FX", ve "Truva FX", "Liberal FX" ve "ZES Forex" uzantýlý internet sitelerinin içerik saðlayýcýlarý ve 10 gerçek kiþi hakkýnda suç duyurusunda bulunulmasýna karar veren SPK, Türkiye'de yerleþik kiþilere yönelik olarak internet aracýlýðýyla yurt dýþýnda kaldýraçlý iþlem yaptýrýldýðý belirlenen 31 internet sitesine eriþimin engellenmesi için gerekli hukuki iþlemlerin yapýlmasýný kararlaþtýrdý.
Kurul, Ülker Bisküvi Sanayi tarafýndan Biskot Bisküvi Gýda Sanayi ve Ticaret ve Ülker Çikolata Sanayi'nin 31 Aralýk 2022 tarihli finansal tablolarý esas alýnarak tasfiyesiz infisah yoluyla devralýnmasý suretiyle gerçekleþtirilecek birleþme için hazýrlanan duyuru metnine onay verilmesine ve Ülker Bisküvi'nin esas sözleþmesinin Þirketin Sermayesi baþlýklý 7 nci maddesinde yapýlacak deðiþikliðe iliþkin tadil metnine uygun görüþ verilmesi taleplerinin olumlu karþýlanmasýna karar verdi.
Kaynak : Anadolu Ajansý
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
KAP
Þirketimizin 2.000.000.000 TL tutarýndaki kayýtlý sermaye tavaný dahilinde, 306.000.000 TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin, tamamý iç kaynaklardan karþýlanmak üzere %98 oranýnda, 299.880.000 TL artýrýlarak 605.880.000 TL'ye yükseltilmesine iliþkin Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK)'na yapmýþ olduðumuz baþvurunun onaylandýðý, SPK'nýn 20.07.2023 tarih ve 2023/41 sayýlý bülteni ile kamuya duyurulmuþtur.
%98 bedelsiz pay alma hakký kullanýmýna iliþkin süreçler ayrýca duyurulacaktýr.
Saygýlarýmýzla,
In God We Trust
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Cuma gününü 115.60 tavan fiyattan kapatan ve bugün 09.55 de 121 den açan smartg hissesine saat 09.57 de 126 liradan alýþ emri girdim. Yüksek fiyattan alýþ emri girmemin nedeni saat 10 dan sonra sert yukarý yaparsa mutlaka alýþ emrimin gerçekleþmesini istediðim içindi. Nasýl olsa 126 dan daha düþük bir fiyattan alýrým diye hayal ediyordum. Saat 10 da iþlemler baþladýktan sonra 121 ve 122 li fiyatlardan bir sürü iþlem olmasýna raðmen benim emir ta ki fiyat 126 olunca gerçekleþti. Daha düþük fiyattan neden alamadýðýmý anlayamadým. Sýrf denemek için baþka bir hissede benzer bir alýþ emri girdim. O hissede tahmin ettiðim gibi verdiðim alýþ emrinin çok daha altýnda alýþým gerçekleþti. Smartg de neden 122,123 lerden deðilde verdiðim emir olan 126 dan alabildiðimi anlayamadým. Cevabýný bilen birisi açýklarsa sevinirim. Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yer Ýmleri