Dün ihaleye katýldýlar ya o ihaleye baþka þirketlerde katýldýk diye kap gönderdiler sonuç gönderen þirket oldu mu bilginiz var mý
Dün ihaleye katýldýlar ya o ihaleye baþka þirketlerde katýldýk diye kap gönderdiler sonuç gönderen þirket oldu mu bilginiz var mý
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Ben þirkete mail attim konuyla ilgili ama henuz dönüþ olmadý. Sizde atabilirsiniz. SM-M515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiðim kadarýyla smrtg
in borsada muadili yok
Þirketimiz ile Reysaþ Gayrimenkul
Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. arasýnda KDV hariç 4.560.064,60 ABD Dolarý bedel üzerinden Fotovoltaik Güneþ Paneli
satýþýna istinaden yurtiçi satýþ sözleþmesi imzalanmýþtýr.
Kamuoyuna saygýyla duyurulur.
güzel haberler geliyor mal mý topluyorlar takas ne durumda borsaya geldiði günden beri kim topluyor bir hafta oldu takas gören varsa paylaþýrsa sevinirim ben býraktým program almayý þimdilik
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yer Ýmleri