Ayný lokomatif gibi gidiyor patron iþlerin gecen seneye göre 3-4 kat artýgýný söylemiþti
Ayný lokomatif gibi gidiyor patron iþlerin gecen seneye göre 3-4 kat artýgýný söylemiþti
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Genel kurulu neden ertelendi?Ertelemeden sonra serbest düþüþe geçti kaðýt.
2023 ün hissesi bu olur yeni çýkan binalarda enerji verimliliði yasasýndan dolayý tüm evlerin çatýsý güneþ paneli olacak
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Geleceði parlak görünüyor evet.Daha alsam mý diyorum bazen.
Ýyi düþmüþ bugün bürüt bitene kadar 15 gelir bende tüm parayý buna getiririm
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Gündem Madde 10 - Yönetim Kurulu'nun 2021 yýlý kar daðýtýmýna iliþkin önerisinin görüþülmesi ve onaylanmasý gündem maddesine geçildi.
Yönetim Kurulunun Bilgilendirme Dökümaný ve ekinde EK 3 olarak yer verdiði, Þirketin, Sermaye Piyasasý Kurulunun II-14.1 sayýlý Teblið hükümleri çerçevesinde düzenlenen mali tablolarýnda 2021 yýlý faaliyetleri kâr ile sonuçlanmakla beraber Þirketin mevcut bilanço yapýsýnýn daha da güçlendirilmesi ve önümüzdeki döneme iliþkin nakit akýþýnýn daha saðlýklý bir þekilde yönetilebilmesini saðlamak için kâr daðýtýmý önerilmediði, dönem kârýnýn Þirket'in önümüzdeki döneme iliþkin iþletme sermayesi gereksinimlerinin karþýlanmasý ve yapacaðý yatýrým faaliyetlerinin finanse edilmesi konularýnda kullanýlmasýnýn planlanlandýðý ve bu nedenlerle kar daðýtýmý yapýlmamasýna iliþkin önerisi, Genel Kurulun onayýna sunuldu.
Yapýlan oylama neticesinde; 2021 yýlý karý konusunda kar daðýtýmý yapýlmamasýna oy birliði ile karar verildi.
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Yer Ýmleri