Küçük yatýrýmcýyý nazara almaksýzýn sadece kendi menfaatlerine göre hesaplarýný yapan gerçekten kötü bir PATRON ve tahtada görevli adamlarýnýn bugünde rezil kaðýtlarýný geri saydýrmaya devam edceklerini düþünüyorum.
Küçük yatýrýmcýyý nazara almaksýzýn sadece kendi menfaatlerine göre hesaplarýný yapan gerçekten kötü bir PATRON ve tahtada görevli adamlarýnýn bugünde rezil kaðýtlarýný geri saydýrmaya devam edceklerini düþünüyorum.
Bir defa mahcup eden be beni rezil adamlar
Rez il kaðýdýn patronajýna KAP'a düþen bildirimlerde yardýmcý oluyor.Küçük yatýrýmcý kaçýyor sahtekar patron ekibi toýpluyor.
rezil kaðýt kendine yakýþaný yapýyor seans biterken.Hep söylüyorum bu kaðýda KIRMIZI yakýþýyor(!)
Bu sabah SMARTG 'nin 16.3.2022 tarihnden sonra yönetim kurulu baþkaný Hail DEmirað'ýn þirket hakkýndaki öngörülerini okudum.Dikkatimi çeken SMARTG'YÝ YATIRIMCISINA KAZANDIRAN BÝR ÞÝRKET YAPACAKLARI ifadesi oldu.Bir sene geçmeden hizsselerini satmak yatýrýmcýsýný düþünmekmi oluyor allahaþkýna.Neticede kendileri erdi muradýna BÝZLER BATTIK.
iki bakýþ açýsý var..halka arz olmuþ..20 küsurlardan almýþsýn bin lot..2 kez bölünmüþ 4 bin lotun olmuþ 60 tlden 240 tl..2.görüþ...iki kez bölündükten sonra 100 küsurlardan almýþsýn.düþmüþ 60.a..zarardasýn...patron yeni makinalar yolda diyor..hisseye ve patrona güvenmiyorsan zarar kes yaparsýn...güveniyorsan aþagýdan alýr ortalamayý düþürürsün ve kara geçersin...önemli olan gelecek güneþ enerjinin mi olacak...kararýný vereceksin..ben 20 lerden almýþtým hala bekliyorum...saygýlar...y.t.d
Uzun zamandýr yazmak istemedim belki þans döner diye ama rezil kaðýt rezilliðine devamda kararlý.Tamamen patron kazýðýdýr ,yemeðe devam.....
Yer Ýmleri