Originally Posted by
BaHtıÇıktı

Kullanılan takip rakamları temsilidir. Y.T.D.
Hüsnü hocam ODAS ile ilgili bir görüşünüz olur mu? Buralardan düşünülmeli mi?
Bir de şunu belirtmemde fayda var. Ben bilançodan bilançoya elimizde bulunan 2 portföyü de güncelliyorum. Bunlardan bir tanesinde fiyat değişimlerine göre pozisyon değiştirdiğim de oluyor, diğerinde fazla müdahelede bulunmasak da. Bu durumda daha önceki bilançolara göre hazırlanmış listelerin yeni bilançolara göre bir kıymet-i harbiyesi kalmayabiliyor benim gözümde. O sebeple geçmişte oluşan bilançolara göre oluşturumuş listelerin güncel listelerimde olabilmesi için yine aynı bilanço kriterlerini sağlıyor olması şart. Sağlamayanlarla ya da bilançosu bozulanlarla irtibatı hemen kesiyorum. Bunun avantajları da dezavantajları da oluyor ve bu mutlak bir doğru değil elbette. Ancak nasıl fiyat hareketlerinde momentum yatırımcıları varsa, bende şirketlerin asli işlerinde, esas faaliyetlerinde aynı yüksek momentumunu devam ettirebilenlerle birlikte devam etmeyi şiar edinmiş durumdayım ve bir süredir bu şekilde harekette ısrar etmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
An itibariyle ODAS başta olmak üzere daha önce listerimde bulunan bir kısım şirketle bu minvalde ilişiğimi kesmiş durumdayım. Tutarlı olup olmadığımı zaman gösterecek elbette. An itibariyle portföyümde ve takibimde olanları da gerekçeleri ile birlikte birkaç yazı öncesi belirtmiştim zaten.
Kazancın bol ve bereketli olsun hocam.
"İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
Clausewitz
Yer İmleri